Відео

«Пекельні пристрасті»: на Харківщині священику спалили хату через ревнощі (відео)

«Пекельні пристрасті»: на Харківщині священику спалили хату через ревнощі (відео)

Пекельні пристрасті розгорілися навколо родини священника на Харківщині. 

Пізно ввечері підпалили будинок панотця, коли помешкання спалахнуло, всередині було цілих три покоління родини. Тільки дивом святий отець встиг витягнути із полум’я своїх рідних, ішлося в сюжеті телепередачі «Надзвичайні новини» на каналі ICTV.

Це шок, але полум’я ще не згасло, як у батюшку ще й стріляли. Неадекват в одну мить ледь не відправив на той світ цілу родину, й усе через ревнощі. Повідомляється, що відбувалося все вселищі Першотравневому на вулиці Садовій. Спочатку пролунали гучні постріли, а вже через мить наче смолоскип спалахнула хата.

Шокований господар помешкання, 31-річний Олексій, розповідає: близько 23:00 почув підозрілий шурхіт у дворі, визирнув у вікно і отетерів: із каністрою і рушницею біля його будинку ошивався син сусідів Олександр. «Я чув, як він намагався увійти в мій дім, смикнув ручку. Я вийшов на балкон, він вже стояв під балконом. Я в нього знову спитав, чого він добивається, що він хоче. Він повторював одну фразу: поговоримо, поговоримо, поговоримо… І потім він різко підняв рушницю», – розповідає Олексій.

У господаря оселі сусід вистрілив кілька разів, але не влучив. Та вже за мить обливав стіни і двері будинку пальним із каністр. А потім підпалив. На ґвалт повибігали сусіди, а сам піроман просто втік.

Олексій Побігайленко шокований діями неадекватна: «Мені передавали неодноразово, що він хоче учинити розправу наді мною, над моїми близькими. Але я до останнього надіявся, що в нього присутній здоровий глузд».

За що ж Олексієві так уперто намагався помститися колишній товариш? Виявляється, 32-річного чоловіка нещодавно покинула дружина. Благав її повернутися, але вона навіть слухати не хотіла. Тож бідолаха припустив, що в усьому замішаний інший чоловік. І підозра впала на Олексія, мовляв, той писав колись есемески чужій дружині. Тож «віддячити» тому за зруйноване сімейне щастя Олександр вирішив сповна.

Підпаливши будинок імовірного суперника, ревнивий неадекват і не думав зупинятися. План помсти був страшний. З каністрами пального і рушницею далі він поїхав ще і до батьків ненависного опонента – місцевих батюшки і матушки. Майбутні жертви сільського Отелло, вже солодко спали – всі, крім господаря будинку. Отець Леонід уже готувався до сну, коли під вікнами несподівано спалахнув його автомобіль. Шокований, кинувся рятувати майно, але навіть двері відкрити не зміг – охоплені полум’ям, їх заклинило.

Як далі розвивалася ця драматична історія – дивіться у сюжеті

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему