Відео

Осіннє загострення: один лучанин намагався убити себе виделкою, другий – пігулками (відео)

Осіннє загострення: один лучанин намагався убити себе виделкою, другий – пігулками (відео)

Одразу двом спробам самогубства запобігли минулої ночі луцькі поліцейські.

У ніч на 18 вересня відразу двоє жителів Луцька в різних частинах міста здійснили спроби самогубства. І обох встигли врятувати поліцейські.

Так, на вулиці Хурсенка 29-річний чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, намагався заколоти себе столовим прибором. Співмешканка потенційного самовбивці викликала правоохоронців, повідомивши, що чоловік зачинився у квартирі і хоче заподіяти собі шкоду.

Прибувши на виклик, патрульні виявили молодика, який хотів проколоти собі шию кухонною виделкою. Спільними зусиллями поліцейські витягли чоловіка через вікно на вулицю та закували в наручники, оскільки у безпам’ятстві міг нашкодити й собі, й іншим. Далі разом зі «швидкою» супроводили його до психлікарні.

Інший мешканець Луцька тієї ночі надумав вкоротити собі віку, наковтавшись таблеток. На щастя, і тут патрульні підоспіли вчасно і завадили 45-річному чоловіку довести задумане до кінця. Дружина лучанина не змогла пояснити, чому він це зробив, адже жодних конфліктів і сварок не було, на обліку не стояв. Медики забрали нереалізованого самогубцю до лікарні, загрози життю не було. Далі його доставили у психлікарню.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство
В тему