Відео

Заступниця Богдана до ветеранів АТО: «Війна почалася через вас» (відео)

Заступниця Богдана до ветеранів АТО: «Війна почалася через вас» (відео)

Топ-чиновниця офісу Зеленського оскандалилася своїми висловлюваннями до атовців.

Заступниця керівника Офісу президента України Ганна Коваленко на акції ветеранів війни на Сході України і переселенців заявила, що війна на Донбасі почалася «через АТО і ВПЛ», передають «Факти».

Відео у Facebook опублікував юрист Андрій Чудовський.

«Ось прийшла заступник ОП. Дуже розумна дівчина. В своєму юному віці радник міністрів, народний депутат і заступник голови ОП. Сотник Майдану і т. д. Прийшла сказати АТОвцям, що «грошей немає, але ви тримайтеся». А ще, за словами заступника ОП, війна почалася через АТО і ВПЛ, якось так», – пише Чудовський.

На ролику видно, як між чиновницею Коваленко й учасниками мітингу розгорілася суперечка з приводу збільшення держфінансування для потреб АТОвців і вимушених переселенців.

На запитання учасника акції, через кого почалася війна, дівчина відповіла: «Чому не через вас? Через вас». Після чого стала вимагати, щоб її не знімали на камеру.

Нагадаємо, Анна Коваленко була активісткою Майдану, командиром 39-ї сотні Самооборони Майдану, а також радником трьох міністрів оборони і міністра інформаційної політики. У парламент Коваленко потрапила за списками президентської партії «Слуга народу» під № 35.

У Мережі з приводу слів чиновниці піднялася хвиля гніву. Користувачі Twitter пишуть, що ніхто не давав права цій юній особі говорити про те, про що вона уявлення не має. Деякі фоловери впевнені, що Коваленко висловлює позицію всієї Зе-команди.

Увага, окремі коментарі містять нецензурну лексику!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика
В тему