Відео

Прем’єр Ізраїлю Нетаньяху заступився за дружину після «події з хлібом» (відео)

Прем’єр Ізраїлю Нетаньяху заступився за дружину після «події з хлібом» (відео)

З’явилася реакція ізраїльського високопосадовця на скандал навколо його благовірної в Києві.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху прокоментував скандал з його дружиною, Сарою,  яка на церемонії зустрічі в аеропорту Києва викинула шматок привітального короваю, передає «Апостроф».

Про це Нетаньяху заявив у відеозверненні, опублікованому в Facebook.

«Я проводжу історичний візит в Україну, але сумніваюся, що він отримав би таке широке висвітлення в ЗМІ, якби не було «події з хлібом»... Вона (Сара Нетаньяху, – ред.) спеціально вибрала одяг національних кольорів України... саме з поваги до України», – сказав Нетаньяху.

За словами високопоставленого гостя, під час візиту було вирішено чимало практично важливих питань.

«Якщо це (скандал з хлібом, – ред.) потрібно, щоб звернули увагу на візит, який приносить договір про зону вільної торгівлі, представництво України в Єрусалимі (мова про представництва хайтек-агентств, – ред.) і інші важливі досягнення, добре, нехай так і буде», – додав прем’єр Ізраїлю.

Крім того, на скандал з Сарою Нетаньяху відреагувала також спікер президента Володимира Зеленського Юлія Мендель.

«Це було зроблено ненавмисно і аж ніяк не є проявом неповаги до України. Цей випадок не може затьмарити важливості і масштабності візиту прем’єр-міністра Ізраїлю в Україну, який відбувся вперше за 20 років і став для обох країн важливим поштовхом до розвитку відносин в економічній, освітній, культурній сферах і в IT», – сказала Мендель.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика
В тему