Відео

«Просто це була радість»: екс-футболіст Динамо Огнєн Вукоєвич пояснив мотиви відео «Слава Україні» (відео)

«Просто це була радість»: екс-футболіст Динамо Огнєн Вукоєвич пояснив мотиви відео «Слава Україні» (відео)

За словами екс-футболіста київського «Динамо» Огнєна Вукоєвича , в тому, що він  сказав «Слава Україні» на чемпіонаті світу-2018 в Росії разом із захисником хорватської збірної Домагоєм Відою «ніяких політичних намірів не було».

«Ми взагалі про це не думали. І відразу сказали, що нас цікавить тільки футбол, політика нас взагалі не цікавить. Ми футбольні люди. Були раді, що виграли по пенальті. Я ніякий не герой і не чекаю ніяких нагород. Просто це була радість. І мені завжди приємно, коли мене вболівальники згадують як футболіста», - зазначив Огнєн.

 Також колишній футболіст відзначив, що його не виключали з тренерського штабу збірної Хорватії на ЧС, про що писали ЗМІ під час мундіалю в РФ: «Зі збірної мене ніхто не виключав, я залишився в команді до кінця чемпіонату і повернувся в Хорватію з командою і медаллю. Шкода тільки, що програли фінал Франції».

Варто зазначити, що нині Вукоєвич працює скаутом в київському клубі.

Нагадаємо, Віда і Вукоєвич присвятили перемогу в 1/4 фіналу ЧС-2018 над Росією в тому числі й українцям. На відео Віда сказав: «Слава Україні! Давай-давай!», а Вукоєвич додав: «Це перемога за «Динамо» і за Україну. Хорватія, вперед!».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему