Відео

Зеленському «прилетів бумеранг»: емоційне звернення активістки збирає тисячі репостів (відео)

Зеленському «прилетів бумеранг»: емоційне звернення активістки збирає тисячі репостів (відео)

До Зеленського «бумерангом» вернувся флешмоб про «сраку».

Активістка Оксана Іванців, продюсерка фільму «Невидимий батальйон» про жінок-військових на фронті, записала відеозвернення до президента Володимира Зеленського, у якому в емоціях виплеснула все, що думає про запропонований ним референдум щодо проведення мирних переговорів із Росією.

Записане нею відео, опубліковане на facebook-сторінці «Будуємо Україну разом», отримало величезну підтримку – на цей момент близько 22,5 тисячі репостів.

Оксана записала цей ролик на смартфон, сидячи із малюком на лавочці у парку. Цитуємо відеозвернення до нового гаранта, яке отримало значний відгук серед українців, без скорочень.

«Шановний Володимире Олександровичу, пане президенте. Під час вашої інавгураційної промови ви сказали, що завжди намагалися робити все, щоб українці сміялися. А під час вашого президентства ви спробуєте зробити все, щоб вони не плакали. Ви знаєте, мені ніколи не було смішно із ваших жартів. Бо зазвичай вони зачіпали усе дороге для мене: українську мову, пам’ять Голодомору, Майдан, права та гідність жінок…

Але вчора, після ваших перших призначень і після заяви голови вашої Адміністрації Андрія Богдана про референдум стосовно мирних переговорів із Росією я дійсно плакала. Я не знаю, як ви вчили історію в школі, але я вчила її непогано. Я можу зробити вам короткий курс. Він зводиться рівно до одного речення. «Всі домовленості з Росією не варті навіть паперу, на якому вони написані». Андрій Богдан заявив, що території та люди ніколи не будуть предметом переговорів. Скажіть мені тоді, а що буде предметом переговорів? Можливо, наш суверенітет? Або наша можливість самостійно приймати рішення і не озиратися на Росію? Чи, може, майбутнє моєї доньки? Ідіть в сраку з вашим референдумом!» – від Оксани Іванців новоспечений гарант дістав «відповідачку» на флешмоб «Ідіть у сраку», запущений ним, ще коли був кандидатом.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство
В тему