Відео

З’явився трейлер довгоочікуваного фільму Тарантіно (відео)

З’явився трейлер довгоочікуваного фільму Тарантіно (відео)

Sony Pictures Entertainment представила перший повноцінний трейлер нової картини режисера і сценариста Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

Відео опублікували на YouТube-каналі кінокомпанії, пише theBabel.

Компанію Леонардо Ді Капріо, Бреду Пітту та Марго Роббі, які виконали головні ролі, склали Деміен Льюїс, Курт Рассел, Люк Перрі, Дакота Феннінг й Аль Пачіно.

У новому фільмі Тарантіно змішав реальні події з гротескною вигадкою. Дії фільму розгортаються в 1969 році, незадовго до жорстокого вбивства вагітної актриси Шерон Тейт. Головний герой — зірка телевізійного серіалу Рік Далтон у виконанні Леонардо Ді Капріо, який мріє стати голлівудською зіркою. Аналогічну мету переслідує і його дублер Кліфф Бут, якого грає Бред Пітт.

Паралельно з основною сюжетною лінією розвивається історія маніяка Чарльза Менсона, який зібрав навколо себе армію релігійних фанатів, готових виконати будь-який наказ свого лідера.

Дія фільму відбувається в контексті реальних трагічних подій, тому серед персонажів виявилися і зірки Голлівуду кінця 60-х. Так, героями стрічки стали Брюс Лі, Роман Поланскі та його дружина Шерон Тейт у виконанні Марго Роббі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні події «Ігри престолів» – в однохвилинному кліпі (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, кіно, квентін тарантіно
В тему