Відео

Жорстоке вбивство ветерана АТО: сусіда-вбивцю і досі не покарали (відео)

Жорстоке вбивство ветерана АТО: сусіда-вбивцю і досі не покарали (відео)

Вбивство ветерана АТО, яке відбулося три місяці тому в селі Помічна Кіровоградської області, і досі не розкрито.

Рідні вбитого 28-річного атовця впевнені, що його позбавив життя сусід, - про це йдеться в сюжеті програми «Сьогодні» на телеканалі «Україна».

Причиною вбивства, за версією слідства, стало те, що сусід запідозрив атовця у крадіжці побутової техніки, однак реальних доказів його провини він не мав. Три місяці підозрюваний у вбивстві молодик був на свободі і розповідав усім, що відбудеться лише умовним терміном.

Тому мати вбитого Василя разом з місцевими жителями, які добре знали ветерана, прийшли в райадміністрацію, щоб розібратися, чому слідство нічого не робить. Рідні хочуть знати, чому за вбивство атовця на мирній території з особливою жорстокістю винуватець і досі не поніс справедливого покарання.

За словами друга вбитого та свідка інциденту, бійка між сусідами сталася на покинутій автобазі, куди покликав жертву вбивця. Коли побиття кулаками нічого не дало, сусід тричі вдарив атовця молотком по голові. Потім непритомного ще 100 метрів волік до власної хати, щоб вчинити остаточну розправу. Звідти Василь вже не вийшов. При цьому підозрюваний намагався приховати сліди злочину.

«Сусід з трупа зрізав нігті, а в будинку, де була кров на стінах, він зірвав шпалери. В плиті були виявлені залишки ножа. Мобільний телефон і речі він спалив. З моменту вчинення вбивства пройшов вже 71 день, а підозрюваного так і не заарештували, крім того він ходить і розповідає, що йому нічого не буде за вбивство, і просто отримає умовний термін», - розповів дядько вбитого Василя.

У свою чергу, начальник районного відділу поліції заявив, що перед затриманням підозрюваного, повинні ще прийти результати експертизи.

«На даний момент особі оголошено про підозру у скоєнні вбивства, а також у скоєнні пограбування щодо потерпілого. Йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», - зазначив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

Чому підозрюваний у вбивстві Василя весь цей час був на волі, в поліції не пояснюють. При цьому мати загиблого правоохоронцям не довіряє і вимагає, щоб справу перевели в обласне управління.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство
В тему