Відео

Упіймали хлопця-«демона», який вбив молоду дівчину (відео)

Упіймали хлопця-«демона», який вбив молоду дівчину (відео)

Вчора в Тернополі над підозрюваним у вбивстві тату-майстра Тетяни Подвашецької відбувся суд.

На суді вбивця повідомив деталі злочину. Про це йдеться у відео телеканалу Тернопіль1.

На засідання суду прибули подруги загиблої, її дідусь та колишній співмешканець. Під час засідання колишній співмешканець спробував прорватися до підозрюваного, однак його вивели із залу в наручниках. 

Андрій Горбатюк, підозрюваний у вбивстві, не зумів пояснити причини свого вчинку. Стверджує, що нічого не пам'ятає, оскільки спочатку хотів просто поспілкуватися, однак розмова переросла в сварку, а після - вбивця нічого не пам'ятає. Каже, в один момент відкрив очі і побачив труп у калюжі крові.

Він переконував присутніх, що після скоєного хотів накласти на себе руки, однак не зробив цього. Чому втік та переховувався - не повідомив.

«Шкодую - це дуже м'яко сказано», - сказав убивця.

Андрія Горбатюка, якого встигли прозвати хлопцем -«демоном» за ексцентричну зовнішність, залишили під вартою на 60 діб без права внесення застави, хоча адвокат наполягав на заставі. Остаточне рішення суд оголосить підсудному 14 червня.

Ми писали про те, що тіло дівчини знайшли близько десятої години ранку 16 квітня зі слідами насильницької смерті у власному помешканні. На тілі загиблої виявлено більше трьох десятків колотих ран. Рани по всьому тілу. Знайшла дівчину подруга мами та робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. Вони вранці своїми ключами відкрили вхідні двері і побачили її тіло.

Також на шиї вбитої були характерні рани від ікл, наче дівчину хтось погриз. 


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему