Відео

Комаровський хоче замінити Супрун і стати міністром? (відео)

Комаровський хоче замінити Супрун і стати міністром? (відео)

Під час останнього інтерв’ю відомий педіатр Євген Коморовський відверто зізнався, чи хоче він на посаду Уляни Супрун та як би він впроваджував медичну реформу в Україні.

 Про це Комаровський розповів в студії Дмитра Гордона – повідомляє Сlutch.

В інтерв’ю з Євгеном Комаровським, Дмитро Гордон запитав педіатра, зміг би він провести правильну медичну реформу. Євген Олегович відповів на питання, згадавши недавній випадок спроби легалізувати медичну марихуану:

 «Люди, в тому числі і політики, які не діфферінціруют поняття« марихуана »і поняття« медична марихуана » – це абсолютно різні речі.

Препарати медичної марихуани – це кращий засіб для усунення нудоти після хіміотерапії, це засіб. яке реально полегшує життя вмираючих онкохворих, це засіб для лікування Альцгеймера, Паркінсона, епілепсії, і так далі.

І виявляється, міністру треба просити населення, щоб ті організували петицію з проханням легалізувати препарат для допомоги сотням тисяч людей. Я не хочу бути міністром, який жебрати і каже «Дайте наркотики онкохворим, який ходить на пальчиках. Я хочу, щоб міністр реально вирішував що треба людям.

Президенту я готовий підказати, що стоїть за цим законом: гроші, бізнес або реальна спроба допомогти конкретним хворим. У цьому я бачу своє завдання. Але сам керувати, боротися з корупціонерами і садити їх у в’язницю – вибачте, це не моє», – сказав доктор Комаровський.

Нагадаємо, що доктор Комаровський розповів, що робити, якщо у дитини щось болить. У дитини нічого не повинно боліти. А якщо щось болить, значить, потрібен лікар.

«Слід зазначити, що потреба в медичній допомозі в переважній більшості випадків не носить невідкладного характеру. Перед батьками стоїть завдання полегшити стан дитини і спокійно звернутися до лікаря (записатися на прийом, дочекатися ранку, повернутися додому з дачі і т. д.).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна
В тему