Відео

Такого глядачі не очікували: молода супергероїня «Капітан Марвел» шокує всіх (відео)

Такого глядачі не очікували: молода супергероїня «Капітан Марвел» шокує всіх  (відео)

У Мережі з'явився перший трейлер наступного фільму від студії Marvel – «Капітан Марвел». Це перша картина в історії цього кіновсесвіту, де провідна роль належить жіночому персонажу.

На YouTube-каналі Marvel Entertainment 18 вересня оприлюднили ролик про пілота ВПС США Керол Денверс (Брі Ларсон), яка отримує суперсили шляхом злиття власної ДНК з генетичним кодом інопланетної раси Кріі. Дія картини відбувається в 90-і роки минулого століття.

Крім головної героїні, у стрічці з’явиться вже знайомий глядачам Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон). Також незначна але дуже важлива роль дісталася Джуду Лоу та Кларк Грегг, який зіграв Філа Колсона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду стане супергероєм

Цікаво, що Ларсон заявила, що вона спочатку не наважувалася погодитися на цю роль, але сказала: «У кінцевому рахунку, я не можу заперечувати той факт, що в цьому фільмі є все, що мене хвилює, все прогресивне, важливе і значуще».

З приводу побоювання, що Ларсон занадто молода для виконання ролі досвідченого льотчика, сценаристи проконсультувалася з Військово-повітряними силами, які сказали, що можливо піднятися так високо в віці від 28 до 34 років.

Також зважаючи на акторський склад та персонажів, яких вони гратимуть, дія фільму в основному розвиватиметься на іншій планеті.

Картина стане приквелом до всього кіновсесвіту Marvel і буде 21-м фільмом студії в цілому.

Цікаво, що Капітан Марвел – це не тільки перший фільм студії з жінкою в головній ролі, а й перший фільм з жінкою в кріслі режисера. Над режисурою картини працювали Анна Боден і Райан Флек.

Прем'єра фантастичного бойовика Капітан Марвел запланована на березнь 2019 року.

До слова, подейкують, що Marvel займеться виробництвом серіалів, головними героями яких стануть такі другорядні персонажі, як Локі і Червона Відьма.

Нагадаємо, фінал фільму «Капітан Марвел» підведе історію до другої частини картини «Месники: Війна нескінченості», яка вийде на екрани у травні 2019 року. Перший фільм «Війна нескінченості» закінчився тим, що вищезгаданий Нік Ф'юрі, після геноциду Таноса, попросив у капітана Марвел допомоги.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, фільми
В тему