Відео

У «Гри престолів» з’явився конкурент в образі Міріам Мейзел (відео)

У «Гри престолів» з’явився конкурент в образі Міріам Мейзел (відео)

У Сполучених Штатах ввечері, 17 вересня, пройшла церемонія вручення премії «Еммі». Її присуджують за досягнення у телевізійній індустрії.

Так, найкращою драмою на телебаченні визнали серіал «Гра престолів» – телевізійну адаптацію серії романів Джорджа Мартіна «Пісня льоду й полум’я». Серіал вийшов на екрани ще у 2011 році. Восьмий сезон вийде в ефір у січні 2019.

До слова, серіал здобуває цю перемогу вже втретє.

Серед інших нагород, які виборола «Гра престолів», – відзнака за найкращу другорядну роль Пітера Дінклейджа, що грає в серіалі Тиріона Ланністера.

Найкращим актором головної драматичної ролі за версією журі став Метью Різ, який зіграв Філіпа Дженінгса у серіалі «Американці». Аналогічну жіночу нагороду отримала Клер Фой за роль молодої королеви Єлизавети ІІ в серіалі «Корона».

До слова, 70-та церемонія вручення прайм-тайм премії «Еммі» показала, що у одного з найкращого телевізійного шоу останніх років «Гри престолів» з’явився новий конкурент. Так, комедія «Неймовірна місіс Мейзел» перемогла у 5 номінаціях. Її визнали найкращим комедійним серіалом, а Рейчел Броснаген, що зіграла Міріам Мейзел, здобула нагороду за найкращу головну роль у цьому жанрі. Найкращим виконавцем головної ролі в комедійному жанрі визнали Білла Гейдера за роль Баррі в однойменному серіалі.

Сценарист серіалу Емі Шерман-Паладіно отримала премію за кращу роботу по написанню сценарію та режисуру.

Події серіалу, знятого кінокомпанією Amazon, відбуваються в середині минулого століття. Трагікомедія розповідає про домогосподарку, яка після розставання з коханим пробує свої сили на сцені.

 

 

Нагадаємо, премія «Еммі» вважається телевізійним еквівалентом премій «Оскара» для кіно, «Тоні» – для театрів і «Греммі» у світі музики. Її вручають у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія, у США з 1949 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, премія еммі, гра престолів, неймовірна місіс мейзел
В тему