Відео

Голівудські зірки заступились за хлопчика, з якого насміхалися однокласники (відео)

Голівудські зірки заступились за хлопчика, з якого насміхалися  однокласники (відео)

Справжній резонанс викликало відео, викладене у YouTube, в якому американський школяр із Теннесі розповів, як його принижують і дражнять через його ніс і нестандартну зовнішність.

Так, Кітон Джонсон не може стримати сліз, говорячи про знущання, яким він постійно піддавався з боку однолітків. Одного дня він подзвонив своїй мамі, благаючи забрати його з обіду, оскільки він сам боїться виходити, щоб знову не наштовхнутися на незаслужені образи. Мама зняла його відео звернення, яке викликало хвилю підтримки і не залишило байдужими навіть зірок Голівуду.

«Я не розумію, навіщо вони мене дражнять? – каже у відео хлопчик. – Який сенс знущатися над тим, хто просто інакше виглядає? Чому вони отримують задоволення, знущаючись над людьми, які нічого поганого їм не зробили. Це боляче. Але можливо колись стане легше…».

Ктон розповів, що одного разу йому підклали шинку під одяг, кидали в нього хлібом, а потім облили молоком. «Люди бувають різні, – каже Кітон. – Не можна їх за це критикувати. Вони у цьому не винні. Це має змінитися».

Крик Кітона про допомогу почули голлівудські знаменитості. У результаті він отримав палкі слова їхньої підтримки і навіть неймовірні пропозиції. Так, Кітона підтримали Демі Ловато, Джастін Бібер, Кеті Перрі, Снуп Догг, Марк Руффало, Келсі Баллеріні, Кріс Еванс, Енріке Іглесіас та багато інших.

Зірки висловили свою підтримку особисто хлопчикові у своїх повідомленнях.

На своїх сторінках у соцмережі зірки написали слова підтримки школяреві.

«Маленький чоловіче, я – твій друг на все життя. Напиши мені в Direct, щоб ми поговорили. Любов - єдиний спосіб перемогти ненависть», – написав Снуп Догг.

«Малюче, ти не сам. Багато людей терпіли знущання в дитинстві, але це зробило їх сильнішими», – написала акторка Демі Ловато.

А Еванс і Руффало запросили Джонса на прем'єри фільму «Месники: війна нескінченності», де вони зможуть зустрітися і потиснути один одному руки.

Келсі Баллеріні пообіцяла Кітону заїхати до нього в гості в школу і побачити, як його кривдники будуть просити у нього вибачення.

А зірка Джарретт Гарантано вже провів зустріч із Кітаном.  «Цей чувак дуже особливий, він змінив моє життя назавжди. Тепер у мене є молодший брат, якого я завжди хотів! Нехай благословить тебе Господь, мій чоловіче», – написав під фото Джарретт.

Ще зірки запустили в Мережі флешмоб на підтримку Кітона з хештегом #StandwithKeaton. Мережею ширяться і інші хештеги: #StopBullying, #KeatonJones и #KeatonStrong.

Хлопчикові навіть почали збирати грошову допомогу на навчання у коледжі.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему