В центрі уваги

Кухонна техніка для здорового харчування: топ-5 пристроїв з Китаю

Кухонна техніка для здорового харчування: топ-5 пристроїв з Китаю

Здорове харчування часто асоціюється зі складними методами приготування страв, часто сумнівним результатом і додатковими витратами часу. Насправді за умови правильно підібраної техніки корисні та смачні рецепти дуже легко ввійдуть в ваш повсякденний раціон!

Цікаве та корисне обладнання для кухні

Сервіс Meest China Shop зібрав перелік кухонних девайсів, які популярні в Китаї та допоможуть вам у переході на здорове харчування.

  1. Електрична каструля або компактна рисоварка.

Такі прилади дозволяють дуже швидко приготувати чи розігріти їжу. Завдяки цьому більше не обов’язково харчуватися фаст-фудом поза домом. Компактність дозволяє брати його в поїздки, на дачу, в гуртожиток тощо. Антипригарне покриття суттєво спрощує догляд за посудом, тому його легко тримати в чистоті навіть за умови обмеженого доступу до води.

  1. Багатофункціональна мікрохвильовка.

Сьогодні особливої популярності набули мікрохвильові печі, здатні забезпечити різні режими приготування страв. Наприклад, аерогриль, запікання на пару тощо. Це дозволяє готувати не тільки корисну, а й смачну їжу з мінімальними витратами часу. У цьому разі поєднуються переваги мікрохвиль та класичних здорових методів обробки продуктів. Такий пристрій знадобиться тим, хто хоче отримати широкий функціонал на маленькій кухні.

  1. «Суха» фритюрниця.

Це девайс, який допоможе зробити смажені страви здоровішими! Все завдяки тому, що для приготування продуктів не треба використовувати додатковий жир. Хрумкі курячі крильця, м’ясо, риба, домашні напівфабрикати будуть готові швидко, без зайвої олії. Така фритюрниця допоможе збільшити користь раціону навіть для найбільш палкого прихильника смаженої їжі.

  1. Настільна духовка.

Запікання вважається одним з найпростіших і корисних способів обробки продуктів. Проте далеко не в кожного є можливість та бажання купляти повнорозмірну духовку на кухню. Хорошим компромісом стане компактний настільний пристрій, що дозволяє урізноманітнити меню безліччю здорових страв. При цьому маленьку духовку буде легко перевезти на дачу чи нову орендовану квартиру, не кажучи вже про вигідну вартість в порівнянні з вбудованими моделями.

  1. Стерилізатор.

Ми не часто замислюємося, як легко в побуті розповсюджуються небезпечні бактерії, зокрема, збудники кишкових захворювань. Простим миттям уникнути цього вдається далеко не завжди. Виправити проблему допомагають спеціальні пристрої. Це може бути антибактеріальна підставка для ножів і дощечок або модель розрахована на столове приладдя чи цілий комплект посуду. Дезінфекція відбувається внаслідок ультрафіолетового випромінювання. Хоча така обробка не замінює миття, після неї ви можете бути впевнені, що посуд справді чистий.

Звісно, це далеко не повний перелік гаджетів, які будуть корисні в справі переходу на здорове харчування. Але цей список може стати початком захопливої трансформації вашої кухні!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: їжа, техніка
В тему