В центрі уваги

5 причин купити базовий iPhone 15

5 причин купити базовий iPhone 15

Попри високу вартість яблучних смартфонів, мільйони користувачів по всьому світу вибирають для себе саме їх. Головна причина загалом проста і зрозуміла — висока технологічність і комфорт. Компанія постійно працює над вдосконаленням своїх смартфонів, тому щороку користувачі отримують можливість купити телефони нових лінійок із важливими поліпшеннями.

Причина популярності Айфонів

Популярність стильних телефонів пояснюється сукупністю кількох факторів. Їх можна відстежити на прикладі нових iPhone 15:

  • технологічність і надійність;
  • потужні камери;
  • високоякісний дисплей;
  • актуальні інновації.

Регулярні оновлення ПЗ, а також біометричні технології забезпечують поліпшений захист даних користувачів, що теж важливо.

Базові моделі iPhone 15: головні особливості

Молодша модель будь-якої лінійки Айфон отримує більш скромні характеристики, ніж флагмани цієї ж серії. Це важливий маркетинговий хід виробника. Щоб об'єктивно оцінити можливості і поліпшення нового iPhone 15, необхідно порівняти його з базовою версією з попередньої, 14-ї лінійки.

Динамічний острів

Виріз з камерою та FaceID замінені на корисний і функціональний Dynamic Island. Його розмір і форма коригуються, щоб він міг приховувати фронтальний модуль і сенсори, а іноді вміщував також різні іконки та сповіщення. Острів дуже інформативний. У ньому відображаються анімації FaceID, завантаження AirDrop, підказки навігатора, інформація про рівень заряду тощо. Якщо натиснути на іконку, додаток розкриється на весь екран.

Оновлений роз'єм

Звичні для Айфонів порти Lightning замінили універсальні роз'єми USB-C. Користувачі серйозно виграли в результаті такого оновлення — з технікою Епл відтепер сумісні адаптери від пристроїв інших виробників. До того ж новий порт набагато спритніший за застарілий. І хоча базовий Айфон 15 не отримав функцію швидкої зарядки, цей момент не міг залишитися непоміченим.

Покращена яскравість дисплея

Діагональ і частота роздільної здатності не змінилися. Пікова яскравість збільшилася майже вдвічі — до 2000 ніт. Це означає, що користуватися телефоном на вулиці навіть за яскравого сонячного світла буде ще комфортніше. Дисплей буде видно дуже чітко. Екран із такими параметрами вважається одним із найкращих, а реальних конкурентів у нього одиниці. Завдяки рекордній яскравості він відтворює величезну кількість відтінків з неймовірною плавністю і нескінченною контрастністю.

kTOoyIcCCzQ0oJH6JYIOsGZydJ4Lv2pq015yWdIkkAzZ6px-kN8rZOVg_hotCARDMQNJmNkXBXTXYVs3UpeeE0wJQ5fo9bPZJj6k9yWfXdT8LIjk2_SMq1fjhPF3i6O6iU1mBnuZf2vI3ukN3BpdNhg

Камера зі збільшеною оптикою

Моделі отримали основний модуль на 48 Мп, як у iPhone 14 Pro. Фронтальна камера залишилася такою ж — 12 Мп. Якість фото і відео виходить відмінною. Насамперед завдяки чудовій стабілізації. Справедливості заради потрібно сказати, що у базових смартфонів менше можливості для зйомки. Наприклад, тут не вийде створювати контент у професійному форматі RAW, у надширококутної камери немає режиму макро для зйомки маленьких об'єктів поблизу. Але все ж таки система модулів набагато випереджає більшість конкурентів.

Потужний чип A16 Bionic

Для базової версії це неймовірна продуктивність з можливістю оперативно виконувати завдання будь-якого типу та рівня складності. Смартфон не потягне важкі ігри, призначені для приставок. Однак точно забезпечить у високій якості графіки сучасні мобільні проєкти.

Базовий Айфон 15, який можна замовити на estore.ua, за оцінкою більшості користувачів вийшов найкращим з молодших смартфонів за всю історію Епл. Потужні та продуктивні, такі пристрої не залишають шансів конкурентам.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему