В центрі уваги

До чого сняться вхідні двері

До чого сняться вхідні двері

Кожен з нас майже щоночі бачить сни. Іноді на ранок ми їх не пам’ятаємо. А буває, що прокинувшись, хочемо дізнатись, яку підказку нам дає сон, від чого застерігає.

Тлумачення снів — справа непроста. Різні люди одну й ту ж картинку трактуватимуть по-своєму. Все залежить від того, з якими думками людина лягала спати, які зміни відбулися в її житті останнім часом, про що вона мріє та що саме побачила уві сні. Розглянемо декілька варіантів тлумачень, до чого можуть, наприклад, наснитись вхідні двері.

Про що пишуть відомі сонники

Отримати точне тлумачення тільки по сполученню слів неможливо. Варто врахувати різні деталі, які можуть кардинально вплинути на розгадку. Але й тоді відомі сонники не завжди видають однакові роз’яснення.

Майя

В ньому ви знайдете інформацію, що той, хто побачив уві сні відчинені вхідні двері, стоїть на порозі нових відкриттів. Спеціалісти, що коментували таке тлумачення, радили сновидцям на ранок надіти носки різних кольорів, щоб привернути до себе удачу.

Зачинені двері, за сонником Майя, є сигналом невдач. Для усунення проблем потрібно кістки мертвого звіра перетерти в порошок та розсипати навколо будинку. Через таку «захисну оболонку» невдачам буде досить важко пробратись.

Велес

Згідно з цим сонником, вхідні двері сигналізують про зустріч з друзями або старими знайомими. Але якщо на них висів великий замок, — замість друзів відбудеться спілкування з ворогами.

Міллера

Таке бачення в цьому соннику трактується доволі цікаво:

  1. Двері будинку, в якому людина провела своє дитинство, обіцяють зустріч з рідними.
  2. Люди, що проходять крізь конструкцію, — до труднощів в роботі.
  3. Двері зриваються з петель — небезпека стосуються друзів того, хто спить.

Цвєткова

Залежно від деталей, такий сон тлумачиться наступним чином:

  1. Широко відчиняти двері — до успіхів у будь-яких починаннях.
  2. Відчиняти конструкцію — до щедрого подарунку.
  3. Не знаходити — до перепон у майбутньому.

Езотеричний

Відчинені двері означають початок важливої справи, з якою людині вдасться впоратись лише у випадку, якщо вона повністю зконцентрується на ній. Зачинені — віщують, що незнання певних законів досить скоро дасть про себе знати.

Інші пояснення

Крім вище наведених сонників, існують й інші. Окрім положення дверей, в них до уваги беруться:

  • Наявність замка, вічка чи ключа. Якщо незаміжній жінці приснилось, що вона зачиняє двері ключем, — невдовзі на неї чекає весілля. Дивитись у дверне вічко означає нові перспективи, які не можна пропустити.
  • Матеріал дверей. Металеві броньовані — підтримка та безстрашність перед проблемами. Дерев’яні — неефективність дій, які сновидець застосовує, щоб захистити себе та родину. Скляні — комерційна пропозиція, від якої краще одразу відмовитись.
  • Стан конструкції. Нові сигналізують про цікаві знайомства. Зламані – про сварки з близькими людьми.
  • Стукіт або дзвінок. Якщо це робить сам сновидець – до веселої компанії. Разом з голосом близької людини — до примирення. Відчинені двері після дзвінка, за якими нікого немає, сняться до запобігання неприємностям на роботі.

Нехай вам сняться лише нові відчинені двері, які є вісником нових приємних змін у майбутньому!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сонник
В тему