В центрі уваги

«Де б я не був, завжди повертаюся у своє рідне місто Луцьк», — продюсер Олександр Главацький

«Де б я не був, завжди повертаюся у своє рідне місто Луцьк», — продюсер Олександр Главацький
Олександр Главацький

Олександр Главацький – достойна людина, яка чесно заробила свій капітал на Волині. Цінує людську порядність, щирість та відкритість, поважає тих, хто дбає та переживає за майбутнє України. Вважає, що тепер такими людським чеснотами гроші як такі не мають жодної ваги. 

Пишаюся тим, що він – волинянин і гордо зізнається, що закоханий у своє рідне місто Луцьк.

«Де б я не був, куди б не закинула мене доля, чи то в Нью-Йорк, чи в Париж, чи в Лондон, я завжди повертаюся у своє рідне місто Луцьк, немов бджола до свого вулика, чи пташка до рідного гнізда. Мої друзі, атмосфера, якою дихає Луцьк – це те, чим я живу», - зізнається відомий волинський ноумен.

І це не просто слова. Всі його молодіжні проекти, концерти, навіть благодійний фонд створені на Волині і для слави Волині. Що тільки значить для нашого регіону конкурс «Міс Принцеса України», який щороку проходить у Луцьку. Адже це справжня феєрична подія не тільки для Луцька, а й для всієї України.

«На жаль, цього року  конкурс «Міс Принцеса Україна» не відбудеться, бо страшна біда на ймення «коронавірус» проникає в серцях усіх людей: і простих, і багатих, і в депутатів, і в президентів, і у всі країни світу. А для нас найважливіше цебезпека та здоров’я глядачів. Ми хочемо, аби для кожного цей конкурс ставав справжньою веселою подією, що приносить максимум задоволення, а не хвилювання», - додає О. Главацький.

Конкурс «Міс Принцеса 2020-2021» переноситься на 6 березня, він відбудеться у Драмтеатрі міста Луцька. Це дійство буде присвячено всім українським жінкам. І тільки для них тоді співатиме Іван Навін, Роман Скорпіон, Дзідзьо, розважатиме «Загорецька. Ліга сміху».

«Я знаю, що пройде час і ми вільно зможемо зустрічатися і весело проводити час. Цього року конкурсу «Княгиня України» - 15 років. Мали його святкувати 17 жовтня, але перенесли на День святого Миколая. Але сьогодні ми влаштовуємо свято і запросили всіх, хто брав участь у цьому конкурсі. Це теж приємна подія».

Сьогодні, 15 жовтня, Олександр Главацький святкує день народження. Редакція t1.ua вітає його з святом. І бажає завжди бути щасливим і радісним. Нехай Ваші очі горять юнацьким вогнем, і тільки сивина в волоссі видає вік. Бережіть те, що вдалося зібрати роками, і не набирайтеся сил для нових зрушень.

І обов'язково подивіться, яке красиве вітання Олександру Главацькому привітали учасниці конкурсу краси "Міс Принцеса України 2020".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: свято
В тему

Останні матеріали