В центрі уваги

Про безпеку онлайн-платежів

Про безпеку онлайн-платежів

Рано чи пізно кожен житель нашої країни стикається з питанням вибору платіжного онлайн-сервісу, якому можна сміливо довірити безпеку своїх даних. Також важлива вартість таких послуг, адже платежі і перекази через Інтернет не безкоштовні. Багато хто зіткнулися з такою необхідністю вже сьогодні, і, перепробувавши масу сервісів, прийшли до висновку, що якісних і надійних компаній, що надають подібні послуги, не так багато, як хотілося б. Серед поширених проблем, з якими можна зіткнутися в пошуках, можна виділити: тривалий період переказу коштів з картки на картку або зарахування тих чи інших платежів; недостатні заходи безпеки по захисту даних клієнтів; заплутаний і незручний інтерфейс; висока комісія. Тому не варто довіряти першому ліпшому сервісу.

Переказ з картки на картку: швидко, надійно, недорого

Уважно вивчивши інформацію та відгуки реальних користувачів послуги переказу коштів з будь-якої карти на карту будь-якого банку, можна зробити висновок, що в Україні найкращі умови запропоновані сервісом «iPay». Перевести гроші з картки на картку можна на сайті https://www.ipay.ua. Сайт досить зручний і має ряд переваг. В першу чергу, варто сказати про гарантії безпеки, які надає компанія. Надійність і якість переказів і платежів за допомогою даного ресурсу підтверджена міжнародним сертифікатом відповідності світовим стандартам безпеки PCI DSS. В Інтернеті можна отримати додаткову інформацію, що це означає. Відзначимо лише те, що він розроблений провідними платіжними системами світу Visa і MasterCard. Також варто відзначити комісію за послуги, яку стягує компанія. Вона мінімальна і становить один відсоток від суми переказу плюс п'ять гривень.

Здійснення будь-яких платежів з компанією «iPay» не проблема

Даний сервіс дозволяє вирішувати всі фінансові питання в одному місці. За посиланням https://www.ipay.ua/ua/bills/charge-mobile можна поповнити рахунок на мобільному телефоні. Також, цей сервіс дозволяє оплачувати комунальні послуги, виконувати міжнародні перекази, отримувати перекази, виконувати перекази з email, за номером телефону або реквізитами банківського рахунку, оплачувати дитячі садки, Інтернет, телебачення, телефонний зв'язок, охоронні послуги, здійснювати оплату проїзних квитків, оплачувати штрафи, страхування, гасити кредити і багато іншого. Будучи впевненим у безпеці своїх даних, всі фінансові питання можна вирішувати швидко, надійно і без черг.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: інтернет, гроші, Світ, Україна
В тему