В центрі уваги

ТОП-5 романтичних авто для закоханих

ТОП-5 романтичних авто для закоханих

Як ви будете святкувати день всіх закоханих? У ресторані, кінотеатрі, вдома, подорожуючи?  Це не так важливо, головне, щоб разом.  Мабуть, 14 лютого - один з небагатьох днів, коли хочеться просто побути вдвох.

Якщо ви ще й досі не вирішили, як і де будете відзначати це свято, то ось вам підказка: відвідайте екзотичні родзинки міста, яке давно мрієте відвідати, помилуйтеся місцевими пейзажами, сидячи в своєму романтичному авто.

Комплекс автомобільних послуг WEST AUTO HUB допоможе вам придбати будь-яке романтичне авто.

1. Двомісний спортивний родстер Mazda MX-5 ідеально підійде молодим людям, які тільки почали зустрічатися. Стильний і динамічний автомобіль дозволить швидко і ефектно пересуватися між клубами в мегаполісі. А також складе прекрасну компанію в подорожі по заміських дорогах.

 

Mazda MX-5 2019
Mazda MX-5 2019

Mazda MX-5 2019 модельного року виглядає просто чудово. У базову комплектацію родстера входять система безключового доступу і  передові системи безпеки.

Кожне покоління Mazda MX-5, відомої також як Miata, мало суперечливий імідж: з одного боку це субкомпактне купе було одним з кращих автомобілів у своєму класі за керованістю, що завжди цінували чоловіки, з іншого – округлі форми і невеликі розміри більше приваблювали жіночу аудиторію. У четвертому поколінні моделі дизайнерам, здається, вдалося нарешті віднайти баланс.

Двомісний спортивний родстер Mazda MX-5

2. Особливий хетч FIAT 500 Kar_masutra. Якщо ваші стосунки перейшли на наступний еротичний етап, то можна звернути увагу на особливий хетчбек FIAT 500.

 

 FIAT 500 Kar_masutra
FIAT 500 Kar_masutra

Італійське ательє Garage Italia Customs розробило для автомобіля пристрасний дизайн. FIAT 500 можна придбати з гравюрами з Камасутри, або з еротичними малюнками з японської книги любові Сюнга.

У салоні передбачені штори, які приховають закоханих від небажаних глядачів. Гарячий хетч комплектується наручниками і батогом, а важіль перемикання передач являє собою відверту іграшку для дорослих.

Інтер'єр унікального хетча виконаний в належному інтимному стилі.  Зокрема, в салоні автомобіля є ексклюзивне неонове табло з гучномовним написом Adults Only («Тільки для дорослих»). Загалом, внутрішнє оздоблення авто виглядає навіть еротичніше, ніж зовнішній вигляд.

Особливий хетч FIAT 500 Kar_masutra

3. Mercedes-Benz E-Class L з подовженою колісною базою. Коли пара готується до весілля, флагманом весільного кортежу може стати стильний Mercedes-Benz E-Class L.

 

Mercedes-Benz E-Class L
Mercedes-Benz E-Class L

Люксова модифікація Maybach вражає своїм розкішним інтер'єром з обробкою з якісної шкіри і просторими диванами для гостей. Регулювання мікроклімату в салоні, освітлення та ароматизації перетворює авто на затишне спокійне місце. Динаміки на оббивці стелі забезпечують тривимірний звук. ТВ-тюнер перетворить ваш автомобіль на домашній кінотеатр.

Mercedes-Benz E-Class L з подовженою колісною базою

4. Мінівен Chrysler Pacifica. Після весілля молоде подружжя задумується про народження дітей. Наявність мінівена може суттєво полегшити життя сім'ї.

 

Мінівен Chrysler Pacifica
Мінівен Chrysler Pacifica

Шикарний тон салону задає світла шкіряна обробка з темною окантовкою, а також переважно світлий пластик обробки. Завдяки цьому салон виглядає ще більше і просторіше. А цілих три пасажирських ряди, які влаштовані по такій компоновці: два+два+три (диван), за задумом розробників, предзначені для дорослих та дітей.

На другому ряду подорожувати ще комфортніше. У крісел регулювання відкидається назад майже горизонтально, плюс два підлокітника. У п'ятьох пасажирів ззаду свій блок клімат-контролю. Але найголовніша фішка тут – це мультимедійний розважальний комплекс з відкидними моніторами.

Мінівен Chrysler Pacifica

5. Будинок на колесах Volkswagen California XXL. У ньому дуже комфортно подорожувати по країні і світі. В салоні автомобіля є душ, компактна, але повноцінна кухня, а також досить широке ліжко. Завдяки висувній стелі доросла людина може стояти в автомобілі в повний зріст.

 

Volkswagen California XXL
Volkswagen California XXL

Центральна секція салону повністю трансформована.  Кухонну зону з газовою плитою, раковиною і двома холодильниками легко розширити до 2050 мм. Розкладний стіл можна зняти і розмістити в кріпленнях за зсувними пасажирськими дверима на випадок пікніка на вулиці. До речі, розкладні стільці для подібних посиденьок теж є: вони зберігаються під задніми дверима разом з переносним грилем-мангалом фірми Weber.

Є і традиційні атрибути комфорту: кліматична установка, відеопроектор та аудіосистема, розкидані тут і там розетки на 220 В і роз'єми USB.  В хороші дні салон висвітлюється через панорамний дах, а вночі і в негоду - світильниками з програмованим кольором. 

Будинок на колесах Volkswagen California XXL

 ЩОБ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ЗАХОДЬТЕ НА САЙТ КОМПАНІЇ  WWW.WESTAUTOHUB.UA АБО ТЕЛЕФОНУЙТЕ 067 158 86

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Авто
В тему