В центрі уваги

Найкращі авто для перевезення домашніх улюбленців

Найкращі авто для перевезення домашніх улюбленців

Якщо ви нерозлучні з вашою собакою, то, певно, вже стикалися з незручностями, які виникають під час перевезення домашніх улюбленців в авто. Так, звісно, собаку невеликого розміру можна зручно розмістити в перевозці або ж навіть на руках. Якщо ж ваш пес важить півсотні кіло, то на сидінні розмістити його зручно буде практично неможливо.

Про те, які авто ідеально підійдуть для перевезення домашніх улюбленців, пишуть спеціалісти комплексу автомобільних послуг WEST AUTO HUB.

Отже, пропонуємо переглянути ТОП-5 автомобілів, які на нашу думку, полюблять ваші домашні улюбленці.

Mercedes E-class Estate

Комфортний універсал бізнес-класу з надзвичайно великим багажником об’ємом майже 700 л! В такому авто ваш улюбленець буде почуватися справжнім королем. Стильний та просторий салон. Сидіння можна легко скласти, а сучасний двозонний клімат-контроль забезпечить комфорт вашому улюбленцю в будь-яку пору року. 

Skoda Superb Combi

Простору у цьому автомобілі вистачить і для пасажирів, і для домашніх тварин. 660 літрів у багажнику можна значно збільшити, якщо скласти задні сидіння. Автомобіль має низький кліренс, тому заскочити з легкістю зможе не тільки молода та енергійна собака, а й “пенсіонер” чи собака невеликого розміру. Хороша сучасна комплектація допоможе вам почуватися комфортно за кермом, а вашій собаці - у салоні. 

Subaru Outback

Універсал, який має багато простору у салоні. Окрім ряду інших переваг варто відзначити повний привід, м’яку підвіску та хорошу прохідність. Це дасть вам змогу виїжджати з вашим улюбленцем не лише в місто, а й за його межі - до озера, в ліс, у гори тощо. 

Volkswagen Passat Variant

Надійний німецький універсал. Не високий кліренс, великий багажник та багато простору у салоні забезпечать комфорт вашим домашнім улюбленцям, яких в авто може поміститися навіть декілька. Автоматичне управління всіма вікнами забезпечить своєчасну вентиляцію салону. 

Volvo V60

Автомобілі цієї марки вважають одними з найбільш безпечних для усіх пасажирів салону. Окрім просторого багажника та безлічі сучасного обладнання, в авто є пристосування для кріплення вантажів та переносок. Також є можливість встановити спеціальну сітку, яка відгородить велику собаку від пасажирів у салоні.

Варто зазначити, що не лише ці автомобілі підходять для власників собак. Більшість інших авто також можна легко підлаштувати під ваші потреби. Основне, на що варто звертати увагу окрім великого багажника - це також висота кліренса (щоб собаці було легко застрибувати та вистрибувати з авто), можливість складання задніх сидінь (щоб забезпечити більше простору та не забруднювати салон), наявність люку (або автоматичного управління усіма вікнами) для своєчасного провітрювання та забезпечення потоку свіжого повітря, наявність двозонного кондиціонера та клімат-контролю, наявність приладів для фіксації тварини або переноски, наявність певного бар’єру для унеможливлення проникнення собаки в салон тощо. 

Звернутися до фахівців з підбору та пригону автомобілів з-за кордону можна за номером телефону 067 158 86 08.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: автомобіль, Авто, тварини
В тему

Останні матеріали