Поради

Секс з новим партнером. 6 помилок, які здатні зруйнувати майбутні стосунки

Секс з новим партнером. 6 помилок, які здатні зруйнувати майбутні стосунки

Перший секс – це завжди емоційно. Тим паче, якщо це секс з новим партнером. Що потрібно знати в такому випадку та які помилки можуть зруйнувати стосунки? Про це йдеться у статті.

 

Секс без підготовки? Ні, таке буває тільки у кіно! В реальному житті, аби інтим приємно вразив, слід добряче постаратися. Причому, старатися потрібно не тільки під час статевого акту, а ще до прелюдії. Що зробити, аби перший секс з новим партнером не став останнім – розповість стаття.

 

Увага, зараз буде секс!

Перший секс з новим партнером – лише у кіно завжди захоплюючий, пристрасний та відбувається за взаємною згодою. Насправді ж, доки у вашому організмі грають гормони, кохана людина може бути не готова до інтиму.

Аби уникнути непорозумінь і переконатися у тому, що ваші думки збігаються, краще запитати: «Ми зараз займатимемося сексом?» і отримати однозначну відповідь : «Так».

 

«Ні» сексу без презерватива

Ваш партнер – почесний донор та регулярно здає кров? Ні? Тоді не забудьте про презерватив. Немає захисту? Відкладіть секс з новим партнером на потім. Лише донорів крові щоразу перевіряють на ВІЛ, гепатити і сифіліс. Інші люди не можуть стовідсотково запевнити кохану людину, що абсолютно здорові. Наприклад, у ВІЛ-інфекції інкубаційний період триває кілька місяців. А це означає, що партнер міг заразитися два тижні тому, а вчорашній аналіз не виявить хвороби.

Венеричне захворювання не лише може зіпсувати стосунки з коханою людиною, а і забрати життя.

 

В душ ідемо по черзі

Перший секс з новим партнером може багато чого розповісти. І навряд чи ви хочете дізнатися про нього щось брудне… в прямому значені. Тому, аби не зіпсувати перше враження неприємним запахом чи засмальцьованою білизною, краще обом перед статевим актом сходити у душ.

 

Хто ще братиме участь?

Зазвичай сексом займаються двоє. Проте, буває таке, що ще до самого статевого акту про майбутній інтим знають друзі чоловіка та всі подруги дівчини. Відтак, варто відразу домовитися, чи хочете ви, аби про деталі інтимного процесу знали сторонні. Якщо партнеру не подобається виставляти своє сексуальне життя на показ, то варто тримати усе в секреті.

 

Що будемо робити після сексу?

Для одних інтим – це лише інструмент, з допомогою якого можна визначити сумісність партнерів у ліжку. Для інших секс – це своєрідна обіцянка народити трьох дітей та щасливо жити разом до старості.

Якщо ви не впевнені в почуттях супутника, краще до першої близькості, обговорити з ним не лише ставлення до майбутнього статевого акту, а і ваше подальше майбутнє.

Ви помиляєтесь, якщо вважаєте, що секс з новим партнером дасть відповіді на усі питання. Адже людям, які по-різному відносяться до інтиму, краще взагалі не лягати в одне ліжко.

 

Ми робитимемо це?

Секс з новим партнером – не такий вже й захоплюючий. Обоє намагаються вести себе якомога толерантніше та ніжніше. Проте, є особи, які не можуть прийти до «фінішу», не вигукнувши декілька лайливих слів чи не потягнувши партнера за волосся. Якщо ви одна з таких пристрасних особистостей, то коханець повинен про це знати.

 

Секс з новим партнером повинен бути не лише приємним, але і комфортним для двох. Ймовірно, деякі з перелічених пунктів дещо притуплять ваше бажання, проте стануть міцним фундаментом для довготривалих стосунків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему