Поради

Як зустріти Новий рік, щоб щастило у 2022

Як зустріти Новий рік, щоб щастило у 2022

До Нового року залишилося менше місяця, а отже, настав час задуматися про те, як відзначити майбутнє свято.

Поради представникам різних знаків зодіаку дала тарологиня та парапсихологиня Галина Янко.

Овен

Овнам краще зустріти рік Тигра у тихій домашній обстановці. Зробіть олів'є, увімкніть телевізор, розставте свічки та насолоджуйтесь святом разом зі своїм партнером або близьким знайомим. Можна навіть вирушити з ним в іншу країну, щоб ніхто не порушив вашу ідилію. Щоб 2022 рік приніс вам удачу, виявіть повагу до Тигра: не одягайте червоний одяг, інакше він сприйме вас як здобич.

Телець

Готуючись до галасливої вечірки, передбачте серед веселощів заняття і для голови. Якщо цю витівку друзі не підтримають, можна проявити фантазію і додати до неї нотку гумору. У будь-якому випадку позитивний настрій збережеться до ранку. Не забудьте і про образ: вам рекомендується зустрічати свято у вбранні з натуральних тканин (льон, шовк, віскоза, бавовна), можна з принтом. Головне - не під стать Тигру: це розлютить його.

Близнюки

Представникам повітряної стихії зірки рекомендують зустрічати Новий рік на природі. Підійдуть турбази та курорти, головне, щоб там було не надто людно. З ким саме зустрічати свято – не має великого значення. Близнюкам у новорічну ніч варто надіти оригінальне вбрання світло-синього або насиченого блакитного кольору для посилення позитивної енергії.

Рак

Раки весь рік користуватимуться підтримкою Тигра, якщо зможуть привернути його увагу до себе в новорічну ніч. Щоб все пройшло вдало, подбайте про правильне частування. Тигр — тварина хижа, вона цінує виключно м'ясні делікатеси, морепродукти залиште на полицях у магазині. Зустрічайте свято у вузькому сімейному колі або з близькими друзями.

Лев

Леви — родичі Тигра, тому цього року будуть дуже успішні. Щоб утвердитись у своєму становищі з перших днів 2022 року, вам потрібно зустрічати свято у вінтажному стилі та вбрання підібрати відповідне. Символ майбутнього року оцінить, якщо оздоблення вашого будинку буде наповнене духом минулого. Можете включити старі добрі фільми і на їхньому тлі прикрашати ялинку іграшками прабабусі, блискучою мішурою та дощем.

Діва

Дівам доведеться значно витратитися на Новий рік. Рекомендується провести новорічну ніч у найдорожчому та стильному ресторані. Чим більше представники знаку витратять на святкову ніч, тим багатшим буде 2022 рік.

Терези

Найкраще місце для зустрічі наступного року – тераса з вітражами. Світло та ілюзія великого простору принесуть приємні зміни. Вбрання підбирайте виключно блакитних відтінків, а аксесуари — скляні.

Скорпіон

Шумна веселість з феєрверками піде вам на користь. На столі, звичайно, мають бути шампанське, салат «Лист папороті» з великою кількістю свинини та закуски з м'ясом. Не забудьте про цитрусові: їхній аромат приваблює символ року. А за це він нагородить вас успіхом. Зустрічати рік Блакитного Водяного Тигра слід у чорно-білому вбранні із золотими прикрасами.

Стрілець

Представникам невгамовного знаку слід трохи зменшити запал і зустріти свято в тихій і спокійній обстановці, оскільки Тигр може сприйняти вас як мисливців і роздратуватися. Вбрання теж краще підібрати скромне, в нейтральних відтінках: хакі, оливковий, коричневий, бежевий.

Козеріг

Цей рік Козерогам рекомендується зустрічати разом із старшим поколінням. Одягайте розкішне вбрання і вирушайте до батьків чоловіка або, якщо ви ще незаміжня, до своїх близьких родичів. Якщо хочете заручитися удачею на рік Тигра, то, вирушаючи новорічної ночі в гості, прихопіть із собою сувеніри із символом року. Тигр оцінить такий підхід.

Водолій

Водоліям у новорічну ніч можна галасливо повеселитися. Зустрічати свято можна у ресторані, на вечірці у друзів. Чим більш статусне оточення буде у вас у свято, тим вдалішим буде 2022 рік. Щоб догодити Тигру, надягайте на Новий рік щось блакитне.

Риби

Рибам варто провести новорічну ніч у себе вдома у приємній атмосфері. Прикрасьте інтер'єр деревом та шкіряними виробами, щоб удача супроводжувала вас весь рік. А от нарядитися потрібно навіть удома, найкраще рішення – блискуче вбрання. Стрази, паєтки та ювелірні прикраси лише вітаються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: свято, прогноз астрологів
В тему

Останні матеріали