Поради

Як правильно спати чоловіку і жінці, щоб уникнути сварок

Як правильно спати чоловіку і жінці, щоб уникнути сварок

Лікар-сексолог Євген Кульгавчук розповів, як спільний сон подружжя може негативно позначитися на відносинах. За його словами, брак місця, хропіння та інші неприємності іноді стають причинами сварок.

Передусім необхідно приділити особливу увагу вибору ліжка, воно не повинно бути маленьким. Важливо, щоб обом партнерам вистачало місця, а перебування поруч коханого не дратувало.

«На ліжку, де кожному не вистачає місця, згодом можуть накопичуватися негативні асоціації на іншу людину в форматі «він або вона мені заважає спати», - зауважив експерт.

Крім того, порушити сон і, відповідно, погіршити загальне самопочуття здатне хропіння. На думку Євгена Кульгавчука, цю проблему необхідно вирішувати.

«Лікування може включати себе як програми зниження ваги, так і зниження впливу факторів, що сприяють хропу таких, як, наприклад, вживання алкоголю»,— пояснив він.

До того ж можна спати не разом, головне - усунути фактори, що дратують.

Роздільний сон зовсім не означає відсутність інтимної близькості, а навпаки іноді розпалює бажання.

«Цілком достатньо виділяти час для того, щоб це було свого роду побачення, яке може проходити і в денний час. Якщо ж пара спочатку спить у різних спальнях, то можна приходити один до одного в гості на невелике побачення», — зазначив Кульгавчук і порадив готуватися до цього процесу, наприклад, одягати еротичну білизну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки
В тему

Останні матеріали