Поради

Найгірші дружини за знаком Зодіаку

Найгірші дружини за знаком Зодіаку

Представниці цих знаків Зодіаку через норовливість рідко стають хорошими дружинами.

Близнюки

Ці жінки непостійні та вітряні. Їхні творчі натури прагнуть драматизму, саме це заважає їм у сімейному щастя. Вони люблять бути об'єктом захоплення і не проґавлять можливості пофліртувати або навіть завести інтрижку. Однак вони чудово розуміються на людях, і похід чоловіка наліво не залишиться непоміченим ще на етапі планування. Представниці цього знаку рідко бувають хорошими господинями, тому партнеру не доведеться розраховувати на порядок вдома.

Лев

Вони норовливі, егоїстичні і звикли брати, а не віддавати. Ці жінки люблять дорогі подарунки та подорожі на найкращі курорти. Однак навіть за допомогою цього чоловікові не завжди вдасться завоювати їхні серця. Гірше сімейних стосунків із представницею цього знаку може бути лише розлучення.

Скорпіон

Ці жінки зазвичай дуже сексуальні та звабливі. Рідко який чоловік зможе перед ними встояти. Однак при створенні сім'ї з представницею цього знаку йому не варто сподіватися, що їхнє життя буде стабільним і спокійним. Вона вимагатиме беззастережного підпорядкування та задоволення бажань за допомогою скандалів та істерик.

Стрілець

Вони також прагнуть підкорити чоловіка, змушуючи його потурати всім забаганкам. За спробу спротиву йому доведеться розплачуватися. Ці жінки переймаються домашніми обов'язками. Прибирання та готування чоловіку доведеться взяти на себе.

Риби

На перший погляд, ці жінки здаються милими та чуттєвими. Однак після весілля відкривається їхня інша сторона. Представниці цього знаку надмірно вразливі та схильні до істерик. Чоловік, який затримався на роботі, зустрінеться вдома зі скандалом і істерикою з її боку. Однак у гарному настрої ці жінки – справжнє диво.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, жінки
В тему

Останні матеріали