Поради

Питання про секс, які не обговорюють навіть із друзями

Питання про секс, які не обговорюють навіть із друзями

Навіть із друзями багато питань обговорювати не надто зручно.

Незважаючи на величезну кількість інформації, яку можна отримати як в мережі, так і на прийомі у спеціаліста, навколо теми сексу обертається безліч міфів і фактів, про котрі з якихось причин не прийнято говорити навіть з друзями. Ось найцікавіші і важливі факти про інтимне життя, про які мало хто замислюється.

Секс не завжди включає оргазм

За опитуваннями, більшість людей впевнені, що секс неможливий без оргазму. Фахівці запевняють, що це не більше, ніж міф. При цьому ця думка може бути токсичною, адже партнери можуть поринати в справжню депресію через те, що не відчувають оргазму під час сексу. Насправді, сексуальний контакт сприяє зближенню і може дарувати безліч приємних відчуттів і без кульмінації, тому важливо перестати постійно думати про неймовірний оргазм, щоб не заробити непотрібні статеві розлади на нервовому ґрунті.

Багато людей не можуть фантазувати про секс

Досить цікавий факт, оскільки, вивчаючи тему сексу в мережі, можна натрапити на різноманітні міркування про сексуальні фантазії у різних варіаціях. При цьому існує дійсно велика кількість людей, для яких сексуальні фантазії просто не мають значення, в принципі не займаючи їхніх думок. Таких людей лише 10% від усього населення Землі.

Ерогенних точок на тілі більше, ніж ми думаємо

І майже всі вони знаходяться зовсім не в області зовнішніх статевих органів. Психологи впевнені, що якісне сексуальне життя можливе лише в тому випадку, коли обидва партнери встигли один одного вивчити і не приступають до самого сексу в перші хвилини. Прелюдії відіграють велику роль у сексуальному задоволенні, особливо це стосується жінок. Що найцікавіше, у кожного партнера свої точки збудження, так ми робимо інтимні відкриття з кожним новим любовним захопленням.

Жіночий потяг нерозривно пов'язаний із циклом

І це науково доведений факт. Напевно, ніхто з жінок не сперечатиметься з тим фактом, що за кілька днів до овуляції її бажання посилюється, причому сама жінка не в стані придушити цю тягу. Сама природа таким чином наполягає на тому, щоб жінка якомога швидше завагітніла.

Секс може і не розтягуватися на декілька годин

Існує думка, що короткий секс - поганий секс. У реальності середня тривалість статевого акту всього 10 хвилин. Так що не поспішайте звинувачувати свого чоловіка в втраті до вас інтересу або, ще гірше, в статевому безсиллі. 10 хвилин цілком вистачає, але, природно, якщо ми говоримо про фізіологію. Не варто забувати і про емоційну складову інтимного контакту - саме прелюдії і подальше спілкування після самого процесу і складають ці кілька годин.

Кохання не завжди визначає якість сексу

Вважається, що без емоційної прихильності важко отримати повне задоволення сексуальним процесом. Насправді, є типи людей, для яких контакт на емоційному рівні не так вже й важливий. Крім того, ви можете просто любити свого партнера, захоплюватися ним, однак це зовсім не говорить про те, що він стане чудовим коханцем.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, кохання, жінки
В тему

Останні матеріали