Поради

Як вже на першому побаченні зрозуміти, що чоловік – поганий коханець

Як вже на першому побаченні зрозуміти, що чоловік – поганий коханець

Психологи розповіли, як розпізнати чоловіка, який не зможе принести жінці задоволення під час інтимної близькості.

Експерти в області психології відносин дали поради, як визначити поганого коханця вже на першому побаченні. Фахівці виділили п'ять ознак у чоловіків, які не зможуть принести своїй обраниці задоволення під час інтимної близькості.

  1. Зверніть увагу, як ваш кавалер цілується

Якщо чоловік робить це збентежено і недосвідчено, швидше за все, в ліжку він також буде неідеальним. Втім, не варто поспішати з висновками. На першій зустрічі багато хто хвилюється, внаслідок чого можуть бути досить незграбними.

  1. Відсутність компліментів

Чоловік повинен з ранку до ночі осипати свою кохану компліментами, даючи їй зрозуміти, що вона найкраща, красива і бажана. В іншому випадку з залицяльником краще відразу попрощатися.

  1. Не варто довіряти егоїстам

Якщо людина постійно говорить тільки про себе, ймовірно, вона не здатна бути чуйною. А отже, і ніжності від нього чекати в ліжку не варто.

  1. Чоловік погано пахне і не стежить за собою

Це теж означає, що він не зможе справити враження на дівчину. Причому зробити йому це не вдасться ні при першій зустрічі, ні при ближчому знайомстві.

  1. Поведінка вашого обранця за столом

Якщо він не може похвалитися хорошими манерами, а тільки бентежить вас своїм чавканням, час від такого партнера бігти. Нічого хорошого з ваших відносин не вийде.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, чоловіки, жінки, стосунки
В тему