Люди

«Покохав подругу дружини, а тепер рву волосся»

«Покохав подругу дружини, а тепер рву волосся»

На одному із порталів користувач опублікував історію, яка часом трапляється у подружніх парах. Чоловік закохався у подругу дружини, але, водночас, не хоче розривати шлюб.

«Доброго дня мене звуть Дмитро, хочу поділитися своєю історією. З дружиною ми живемо разом уже п'ять років. Мені завжди здавалося, що наші стосунки досить міцні, та й спільне життя з нею мене повністю влаштовувало. Так, стало трохи менше пристрасті, але хіба це не відбувається з усіма парами?

Нещодавно зі мною сталося страшне. На вечірці на честь дня народження друга, на якому ми були разом з дружиною, я познайомився з іншою дівчиною. Мені вона відразу сподобалася, але, як пристойна людина, я не проявив до неї якоїсь особливої уваги. Однак пізніше ми перетнулися ще раз, я знову був з дружиною. Виявилося, вони були знайомі і раніше.

Через годину розмови втрьох стало ясно, що з цією дівчиною у нас багато спільного. Ми розмовляли так, ніби знали один одного тисячу років. Я знову відзначив усередині себе, що вона сподобалася мені, але вирішив, що це могло б стати початком прекрасної дружби. Дружині вона теж сподобалася, ніякого флірту з її чи мого боку вона не помітила.

Але запевняю вас, флірт був! Мені здається, я навіть спітнів від такої спекотної бесіди, хоча говорили ми про прості речі. Я точно дивився на іншу з жадібністю і навіть забув про дружину. І чесно, був дуже здивований тому, що вона цього не помітила.

Пізніше дівчина почала писати мені, почалося листування. Ми почали спілкуватися цілодобово безперервно, а я поступово божеволів. Вона здавалася шалено привабливою, і хоча я усвідомлював, що це ефект нового, не міг відмовитися від спілкування. Я картаю себе, адже з дружиною все було в порядку. Почуття звалилися на мене як на сніг на голову.

До речі, дівчина теж перебуває в довгих і серйозних стосунках. Проте всі дії в мій бік говорять про те, що не дуже-то вони і серйозні. З одного боку, це ще більше розбурхує. З іншого боку, я завжди думав, що не такий.

Однак енергії потрібен був вихід, сексу в сім'ї стало більше, але, очевидно, все ж недостатньо. На зустрічі друзів я напився і поцілував чужу дівчину при всіх. Мої друзі люблять мою дружину, тому почалася бійка. Мене намагалися привести до тями, облили холодною водою, але я просто поїхав додому.

Зараз я в стані роздратування, полюбив подругу дружини, а тепер рву на собі волосся. Не хочу йти з сім'ї, але і не можу зраджувати. А відмовитися від цього спілкування, яке руйнує моє життя і сім'ю, теж не виходить».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, психологія
В тему