Поради

Найсексуальніші чоловіки за знаком Зодіаку

Найсексуальніші чоловіки за знаком Зодіаку

Жінки довіряють інтуїції при виборі партнерів, але про головні переваги чоловіка можна дізнатися за знаком Зодіаку. Астрологи розповіли, чим виділяється кожен із них.

Овни - найчарівніші

Типового представника цього знаку часто переслідують невдачі, які загартовують його дух. Такий чоловік не звик здаватися, падати ниць, скаржитися, скиглити, у всьому і завжди йде до переможного кінця. Овен любить грати в романтику, але це точно не найулюбленіша його гра. Він може легко знайти іншу, якщо дівчина буде будувати з себе недоторкану.

Тельці – найбажаніші

Майже всі чоловіки, народжені під заступництвом цього сузір'я, прекрасні! Більшість Тельців можуть похвалитися виразними рисами обличчя, мають високий ріст і не страждають від зайвої ваги. Вони легко компенсують недоліки своєю чарівністю. Навколо представників цього знаку завжди крутяться жінки, ласі на чоловічу красу та гроші.

Близнюки - найкрасивіші

Страшних красенів з Близнюків робить не так зовнішність, скільки вміння добре підносити себе і демонструвати свої таланти. Багато представниць прекрасної статі втрачають голову, побачивши чоловіків, народжених під цим знаком. Однак несвідома чарівність згодом меркне і жінка починає розуміти, що лише поповнила колекцію розбитих сердець.

Раки – найаристократичніші

Чоловіки-Раки завжди ставали об'єктом бажання оточуючих жінок. Їх виділяє з натовпу вроджена аристократичність, що багато хто знаходить дуже сексуальним. Справжній представник цього знаку дорожить традиціями та любов'ю своєї обраниці. Він ввічливий, уважний, вірний, при цьому має тонку душевну організацію. Чутливість та емоційність допомагають Раку блискуче розуміти жінок та домагатися їхньої прихильності.

Леви - найпривабливіші

Де б не з'являвся Лев, він завжди випромінює впевненість у собі та привертає загальну увагу. Чоловік цього знаку завойовує серця за допомогою харизми, привабливості та природного шарму. Його головна зброя – виразна посмішка, яка зачаровує та зачаровує всіх жінок.

Діви - найзвабливіші

Типовий представник цього знаку - чоловік, який постійно займається особистісним розвитком. Він звик аналізувати те, що відбувається у його внутрішньому світі, і готовий допомогти своїй обраниці впоратися з усіма страхами та комплексами. Замкненим за своєю природою Дівам майже завжди вдається вибудувати щасливі та дуже успішні стосунки. Вони бувають скупими на емоції, що робить образ загадковим та таємничим в очах жінок.

Терези - найхаризматичніші

Чоловіки-Терези від природи мають неперевершену красу тіла. Їм також не позичати і внутрішньої досконалості — вони розумні, талановиті, мають тонкий смак і не позбавлені почуття прекрасного. Представники цього знаку можуть бути дуже вимогливими під час вибору супутниці. Жінка має у всьому йому відповідати і бути бездоганно красивою. Але та, яку він вибере, буде гідно винагороджена!

Скорпіони - найсексуальніші

Складні психологічні прийоми завжди дозволяють Скорпіонам досягати свого. Такий чоловік завжди чудовий, причому зовсім неважливо, яку він вибрав для себе роль - позитивного чи негативного персонажа. Вроджена загадковість допомагає грати жіночими почуттями, постійно поповнюючи колекцію розбитих сердець. Народжені під заступництвом цього сузір'я за природою надзвичайно сексуальні, тому не дивно, що Скорпіон викликає таке захоплення і бажання представниць прекрасної статі.

Стрільці - найпривабливіші

У трійку лідерів-красенів потрапили Стрільці, які здатні потіснити багатьох привабливих чоловіків. Ці природжені спокусники відрізняються грубими, але правильними рисами обличчя, величезними та глибокими очима, в яких можна потонути, та високим зростом. Перед таким складно встояти, особливо якщо Стрілець починає нечесну гру, пускаючи у хід свою сексуальність. Про вірність представників цього знаку вже давно склали легенди, щоправда, переконатися в цьому зможе лише та жінка, якій таки вдасться приборкати красеня.

Козероги - найромантичніші

Романтична природа не заважає Козерогу залишатися послідовним та цілеспрямованим. Народжений під цим сузір'ям ґрунтовно підходить до всього, чим займається. Він розуміє, як улаштований цей світ, і готовий грати за чужими правилами, не відходячи від свого призначення. Він стійко переносить душевний біль і вміло протистоїть негараздам, що говорить про те, що чоловік-Козеріг добиватиметься кохання жінки будь-що-будь.

Водолії - найгарячіші

Чоловіки-Водолії — не просто красені, за якими бігають пачками. Вони — еталон мужності та краси, актуальної за всіх часів. Часто природа наділяє таких чоловіків завидними зовнішніми даними та пристрасною вдачею. Неймовірно приваблива енергетика часом не дозволяє відвести погляд. Доброта, вірність, надійність – головні риси цього знака. Такий набір зовнішніх і внутрішніх якостей робить чоловіка, народженого під заступництвом цього сузір'я, найбажанішим коханцем, супутником та чоловіком для багатьох жінок. Щоправда, сам Водолій не поспішає відкривати душу та впускати когось у своє серце.

Риби - наймагнетичніші

Неординарний представник Риб може підкорити навіть тих жінок, які спочатку були налаштовані вкрай скептично стосовно нього. Такий чоловік може непомітно втертися у довіру, зачарувати і більше ніколи не відпустити зі своїх обіймів. Він має справжню жіночу інтуїцію і часто привертає увагу сексуальним тілом. Риби можуть бути неприємні на обличчя, але їхня пластика, хода, мова тіла все одно зачаровують і викликають тваринне бажання. Такі чоловіки вміло користуються своїм природним магнетизмом, змушуючи жінок божеволіти від захоплення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, чоловіки, жінки
В тему