Поради

Самі привабливі для чоловіків жіночі риси: дослідження вчених

Самі привабливі для чоловіків жіночі риси: дослідження вчених

Німецьке видання Freudin опублікувало дослідження американських учених, які з'ясували, які особливості жіночої зовнішності чоловіки вважають красивими.

З'ясувалося, що перевагу мають володарки фігури «пісочний годинник». Причому коефіцієнт співвідношення талії і стегон має дорівнювати 0,7. Тобто при талії об'ємом в 70 сантиметрів розмір стегон повинен дорівнювати 100 сантиметрів. Крім того, чоловіки небайдужі до високого голосу. Згідно з даними каліфорнійських фахівців, чим ближча овуляція, тим вище стає голос жінки – так вони підсвідомо залучають чоловіків.

Також з'ясувалося, що представникам сильної статі подобаються довгі руки, а не ноги, як зазвичай вважається. Більше 90 учасників експерименту вивчили відео з фотомоделями і обрали найпривабливіших. Перемогли дівчата з довгими руками.

Пишна шевелюра жінок також привертає чоловічу увагу: густе волосся зчитується чоловіками як ознака доброго здоров'я.

До речі, британські вчені провели опитування серед 2000 співвітчизників, щоб дізнатися, яке поєднання волосся та очей чоловіки вважають чарівним. Шістдесят відсотків респондентів висловилися за каштанове волосся та блакитні очі. Такі результати дещо похитнули позиції блондинок у рейтингу переваг джентльменів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, вчені, чоловіки
В тему