Поради

Приречені на страждання: самі нещасні люди за знаком Зодіаку

Приречені на страждання: самі нещасні люди за знаком Зодіаку

Астрологи вважають, що деякі люди просто схильні до страждань і вся справа саме у знаку зодіаку.

Астрологи назвали три знаки зодіаку, представники яких приречені все життя розплачуватись за помилки минулого. Їм важко радіти по-справжньому, гріхи — їхній тяжкий хрест.

1 Овен

Овни зовсім не вміють прощати і накопичують образи в собі. Спогади про минуле заважають їм рухатися вперед, перетворюючи справжнє життя на суцільну муку. При цьому народжені під сузір'ям Овна часто таять образу і на себе. Їм важко забути і відпустити давню ситуацію, в якій вони зробили комусь боляче, і досі вони не можуть вибачити себе за це.

2 Рак

Щодня Раків схожий на бій із долею. Вони постійно змушені долати якісь перешкоди, більшість із яких вигадують самі. Забути свої минулі гріхи та помилки вони просто не в змозі і вважають ці спогади справедливою розплатою за скоєне. Більшості Раків навіть подобається роль мученика, тому вони все життя і займаються самобичуванням, не даючи собі просунутися вперед і виправити те, що колись наробили.

3 Діва

Діви дуже схильні до страждань. Для цього їм часом навіть не потрібні спогади. Вони важко переживають переїзди, зміну обстановки, перехід іншу посаду та інші прості зміни. Природний перебіг життя завдає їм чимало стресу. Якщо в їхньому житті трапиться справжня трагедія, наприклад втрата близької людини, Діви все життя звинувачуватимуть саме те, що сталося. Представникам цього знака здається, що вони могли б запобігти навіть неминучому, якби колись вчинили інакше. Але, відчуваючи жалість до іншого, насправді шкодують вони більше за себе, тому що ніяк не можуть впоратися із застарілими емоціями та пристрастями. Ця характеристика характеру дуже ускладнює існування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, цікаво знати
В тему