Поради

Знаки Зодіаку, по яких вдарить ретроградний Меркурій

Знаки Зодіаку, по яких вдарить ретроградний Меркурій

Нас так довго лякали ретро-Меркурієм, що ми повірили. Тепер від одного тільки слова затремтять коліна, голос і наша самооцінка. Але не такий страшний Меркурій, як його малюють - проблеми з 27 вересня по 18 жовтня він принесе лише декільком знакам Зодіаку.

Сподіваємося, ви в список не потрапили.

Овен

Ретро-Меркурій відкриє Овнам очі на реальність і вставить в них сірники, щоб більше ніколи не закривалися. А це дуже боляче. Доведеться визнати, що і в любові, і на роботі, і в голові все догори дригом і пора наводити порядок. Поки Меркурій задкує, Овнам доведеться ловити чолом стільці, які в них буде кидати друга половинка, і вибачатися незрозуміло за що, але за щось точно. Терпіння вам, дорогий наш Овен!

Телець

Тельця ж ці три тижні ретро-Меркурій буде перевіряти на міцність. Однією рукою красуні доведеться прати сорочку чоловіка, іншою - прибирати, однією ногою - помішувати борщ, іншою - наливати собі вино, тому що без нього тут не впоратися. Та ще й на роботі завантажать по саме горло. Але Телець - не така вже й проста жінка. Її навіть Меркурієм не налякати.

Терези

Терезам у цей період доведеться відбиватися від родичів. В гості заявляться навіть ті, про яких вони ніколи не чули. І прийдуть не просто так, а з проблемами і сповідями. Навіть якщо ви, так і бути, вислухаєте їх і відпустите їм усі гріхи, вони ще три тижні будуть нагадувати про себе і виводити вас із себе. Тримайтеся і пам'ятайте, що ретроградний Меркурій не вічний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему