Поради

Які талісмани принесуть багатство, якщо носити їх із собою

Які талісмани принесуть багатство, якщо носити їх із собою

З давніх часів люди вдаються до допомоги різних талісманів, які потрібно зберігати в гаманці.

Вони вірять, що це принесе їм багатство. Які ж предмети в сучасності можуть послужити такими талісманами?

Рідкісні колекційні монети і купюри

Вони обов'язково повинні лежати в окремій кишені. Гроші, випущені обмеженим тиражем, можуть залучити удачу і допомогти зірвати великий куш, після чого можна жити, не знаючи бід і нещасть.

Бобові культури і корінь хрону

За повір'ям, бобові культури здатні привернути удачу і фінансове благополуччя. Для цього потрібно взяти висушені зерна гороху або квасолі і покласти їх в гаманець або сумку. Кількість зерен бажано взяти непарну. Корінь хрону допоможе уникнути матеріальних труднощів і принесе удачу. Його слід зберігати в гаманці - між великими купюрами або ближче до монет.

Дріжджі і конюшина

Щоб гроші росли «як на дріжджах», необхідно ці самі дріжджі покласти в гаманець або сумку. Наявність такого продукту, бажано сухого виду, допоможе вилізти зі злиднів. Конюшина здатна вплинути на кар'єрне зростання і здійснити мрії, також вона оберігає людину від фінансових труднощів. Носити її потрібно в гаманці поруч із великою купюрою.

Магічні талісмани і амулети

Існують і спеціальні, призначені тільки для залучення багатства і удачі, талісмани. Серед них маленькі фігурки риб і жаб, які можуть бути виконані з бронзи, срібла або золота. Ще вони бувають з глини і створюються зазвичай у формі монети або трилисника. Носити їх слід в гаманці або сумці

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, поради астролога, містика
В тему