27 Липня 2018
Новини

Відомі квіткарі назвали вазони, що приносять багатство

Відомі квіткарі назвали вазони, що приносять багатство

У це можна вірити, а можна не вірити, але є чимало квіткарів, які вважають, що багато кімнатних рослин мають надзвичайну енергетику, яка привертає в будинок достаток та благополуччя.

Пропонуємо ознайомитися з деякими із них.

Товстянка або «грошове дерево» є одним з найвідоміших грошових символів. Якщо листя на рослині дрібне - буде дзвеніти в кишені дріб'язок, якщо велике, то в кишені будуть хрустіти паперові купюри. А вже якщо товстянка зацвіла - з упевненістю очікуйте багатства. Рослина не надто вимоглива до умов і потребує простого, але регулярного догляду - помірного поливу подалі від палючого сонця.

Як варіант можна придбати заміокулькас (доларове дерево). Це також досить невибаглива рослина, побратимом грошового дерева.

«Щасливий бамбук» - це популярна назва драцени Сандера - багаторічної декоративної рослини. Символізує бурхливий розвиток діяльності. У Китаї вірять, що на всіх мешканців будинку, в якому є ця рослина, чекає удача, процвітання і щастя в сімейному житті. Ця невибаглива рослина потребує мінімального догляду. Але, головне - вчасно і рясно поливати, особливо влітку.

Азалія - квітка лідерів, тому що поряд з фінансовою могутністю зміцнює силу духу, здоров'я, авторитет і вплив. Ця рослина в офісі або на робочому столі - ідеальний вибір для тих, хто вміє обертати обставини на свою користь. У догляді азалія досить таки примхлива – рекомендовано регулярно обприскувати її, підвищуючи вологість повітря і в міру потреби поливати.

Цитрусові -  також залучають матеріальне благополуччя. Наприклад, назва лимона китайською збігається з позначенням золота, і тому це вважається дуже благополучним знаком. Більшість цитрусових вибагливі, тому що не пристосовані до наших умов існування, а отже - потребують ретельного догляду.

Є ще багато інших рослини, які приваблюють гроші в дім: юка, папороть, аспарагус, астрофітум і звичайний кактус. До речі, з ним пов'язане ще одне народне повір'я: якщо в будинку є кактус, грабіжникам туди вхід закритий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гроші, вазони, поради квіткарів, наука, природа
В тему