Поради

Як правильно їсти сало: пояснення лікарів

Як правильно їсти сало: пояснення лікарів

Лікарка-імунологиня, генетикиня і дієтологиня, авторка унікальної методики оздоровлення і схуднення, заснованої на принципах генетичного харчування, Людмила Гончарова пояснила, як правильно їсти сало.

Як стверджує експертка, потрібно їсти не більше 50 грамів сала за раз. При цьому вживати його необхідно в якості окремого прийому їжі і в сирому вигляді.

За словами лікарки, саме в сирому вигляді продукт має корисні властивості.

«П'ятдесят грамів сала на один прийом їжі – це максимум. Тонко нарізається сире сало і їсться з зеленню, зеленим огірком або листям салату, заправляється будь-якою нерафінованою олією, яка вам підходить, і таким чином вживається», - пояснила дієтологиня.

Як відомо, організм людини потребує корисних жирів, які як раз містяться в салі.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Лікарі, харчування, Поради
В тему