Поради

Про що не можна брехати чоловікам у ліжку

Про що не можна брехати чоловікам у ліжку

Напевно, останнім місцем, де жінка може бути нещирою з чоловіком, залишається ліжко. Дуже часто прекрасна половина воліє піти на невеликий обман, щоб не розчарувати чоловіка, коли приходить час максимально зблизитися.

Ось про що жінки брешуть в ліжку найчастіше, і чому не варто так робити.

До чого ви не готові

Нерідко жінки готові погоджуватися на сексуальні практики, які насправді їм зовсім не до душі. Для деяких жінок оральний секс або його жорсткі варіанти абсолютно не підходять, жінка може також відчувати серйозний дискомфорт, але ніколи не скаже про це чоловікові, якщо для нього немислима близькість без подібних варіантів. Здорові відносини в такій ситуації побудувати просто неможливо.

Сексуальна близькість повинна приносити задоволення обом партнерам, так що не варто обманювати свого чоловіка і тим більше терпіти, якщо вас щось не влаштовує. Завжди знаходимо час, щоб обговорити всі хвилюючі вас моменти.

Було чи не було?

Найпопулярніша маленька брехня з боку жінок - оргазм. Вважається, що без оргазму секс не зараховується, а тому навіть розчарована в уміннях чоловіка жінка готова симулювати, аби не втратити його прихильність. Однак чоловіки вже давно навчилися розпізнавати брехню в цьому випадку, тож рано чи пізно партнер здогадається, що ви не отримуєте з ним задоволення, адже симулювати нескінченно не вийде. Якщо ви плануєте і далі будувати відносини з цим партнером, варто потурбуватися про проблему відсутності оргазму вже не початковому етапі, оскільки в подальшому нічого не зміниться без ваших дій - чоловік буде продовжувати слідувати своїй тактиці в сексі, а ви все також будете відчувати незадоволення від близькості з людиною.

Чи є досвід?

Ще одне популярне питання, на яке жінка рідко відповідає чесно - наскільки вона досвідчена. Причому навіть якщо у жінки було не так багато чоловіків, вона найчастіше ніколи не скаже точну кількість партнерів. Відомо, що для чоловіка питання кількості партнерів в житті своєї жінки є принциповим, а тому жінки намагаються зайвий раз не нариватися на неприємну розмову. Якщо ж чоловіків було достатньо, жінці також не варто хвалитися цим перед своїм чоловіком, адже при першій же сварці він обов'язково торкнеться цієї теми. Найкраще назвати кілька людей, не вдаючись у подробиці, але і не приписуючи собі неймовірний досвід, чоловік тільки вийде з себе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, секс, стосунки
В тему