Поради

Хлопчики з цими іменами стануть справжніми тиранами: перелік

Хлопчики з цими іменами стануть справжніми тиранами: перелік

Психологи вважають, що ім'я людини може позначитися на її характері. Є три чоловічих імені, власники яких можуть вирости злими чоловіками.

Станіслав

Хлопчики з ім'ям Станіслав можуть вирости агресивними і запальними. Буйна вдача такої дитини проявиться вже в підлітковому віці. Хлопчики з ім'ям Стас постійно братимуть участь у бійках і провокації. Крім того, вони можуть потрапити в погані компанії. Хоча бажання вирішувати все за допомогою кулаків може бути їх захисним механізмом.

Гнат

У перекладі з латинської мови Гнат значить «вогненний». У дитинстві хлопчики з таким ім'ям можуть влаштовувати істерики, впадати в крайнощі або, навпаки, замкнутися або затамувати злобу. У дорослому віці Гнат може яскраво проявляти лідерські якості, але уживатися з такими людьми буває дуже непросто.

Петро

Ім'я Петро з'явилося від давньогрецького «Петрос» і означає «камінь». Чоловіків з таким ім'ям не можна назвати гнучкими - вони не будуть йти на компроміси. Вони вважають за краще все робити по-своєму. В юнацтві вони будуть відстоювати свої лідерські позиції, а в дорослому віці - можуть робити необдумані вчинки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, психологія, цікаво знати
В тему