Лікар Олексій Ковальков назвав спосіб приготування картоплі, завдяки якому страва стає менш шкідливою.
- Щоб позбутися від крохмалю, який шкодить фігурі, картоплю на ніч потрібно покласти в воду.
«Її можна порізати і на ніч залишити в воді. Весь крохмаль вийде з неї на 80 відсотків, і вона стає безпечною. На наступний день картоплю можна посмажити. Правда, в ній вже нічого немає: мікроелементи і вітаміни вийшли в воду, але смак-то буде!» - розповідає лікар.
- Другий спосіб приготування гарніру - варіння.
«Зваріть картоплю, остудіть воду і капніть туди краплю йоду. Вода посиніє, а це значить, що в ній є крохмаль, а в картоплі вже немає», - пояснює фахівець.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
На Волині 25 людей отруїлися чадним газом
1 Грудня 2025
Померла лікарка Ганна Левчук з Луцька
27 Листопада 2025
Помер відомий лікар Волинської обласної лікарні
14 Листопада 2025
4 хвилини не билося серце: на Волині медики врятували жінку
13 Листопада 2025
У лікарні від сказу померла волинянка
10 Листопада 2025
Чи безпечні домашні пологи з доулою?
7 Листопада 2025
На Волині школяр напився під час повітряної тривоги
7 Листопада 2025
Знайдений труп у Луцьку: відомі деталі
7 Листопада 2025
Реклама







