Популярна страва, яка підвищує імунітет і сприяє довголіттю
Лікарка-терапевтка вищої категорії Людмила Лапа закликала людей їсти сало.
Вона розповіла, що цей продукт підвищує імунітет і впливає на довголіття.
За словами медика, сало варто їсти всім, головне, щоб на нього не було індивідуальної негативної реакції.
«Жир, він завжди перетворюється в потрібний продукт харчування, а шлунково-кишковий тракт - це наш імунітет. Сало - це продукт, який містить багато корисного. Навіть коли лікуємо ШКТ, часто додаємо ферменти, а вони і в салі містяться. Шматочок сала для довгожителів дуже важливий», - пояснила Лапа.
Лікарка розповіла про свою професорку, яка дуже любила сало і в результаті дожила до 100 років.
Лапа також додала, що сало слід вживати в першій половині дня.
Крім того, вона застерегла від вживання меду. Незважаючи на те, що він вважається дуже корисним для імунітету, він є сильним алергеном, що порушує роботу імунної системи.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.