Поради

До чого сняться померлі близькі родичі

До чого сняться померлі близькі родичі

Померлі близькі не з'являються в сновидіннях без видимої на те причини. Але це не означає, що такий сюжет віщує виключно негативні явища.

Адже, щоб правильно зрозуміти зашифрований сенс, важливо згадати всі деталі і події сновидіння.

Сон з покійною мамою

Мама - це найближча людина, тому часто з'являється в сновидінні, щоб попередити свою дитину. Зверніть особливу увагу на цей знак - варто бути обережнішими найближчим часом. Якщо мама з'являється в вашому домі, значить наяву чекає благополуччя, в квартирі буде панувати затишна обстановка. Якщо сваритеся з матір'ю, то в реальності можливі проблеми зі станом здоров'я. Коли такий сон сниться молодій дівчині, незабаром у неї народиться дочка.

Сниться померлий тато

Батько, який пішов з життя, у сновидінні зазвичай несе позитивний знак. В першу чергу вам вдалося стати більш самостійною, відповідальнішою. Крім того, це підтвердження, що у вашому оточенні тільки надійні, позитивні люди, які підтримають у важку хвилину. Якщо розмовляєте з татом, як з живим, то можливо в реальності з'явилися заздрісники. Ще одне трактування такого сюжету - чекає благополуччя в родині.

Сон з дідусем чи бабусею

У сновидінні покійна бабуся чи дідусь хочуть захистити вас від труднощів і неприємностей, тому попереджають про щось. Зазвичай бабуся застерігає від помилок, які ви можете зробити. Тут дуже важливо згадати деталі розмови, щоб обміркувати все і прийти до відповідних висновків. Якщо зможете правильно витлумачити значення такого сну, то можливо вдасться пройти намічені події без перешкод. А ось дідусь попереджає про можливі проблеми, перешкоди. Якщо наяву вам вдасться їх подолати, то чекає успіх в роботі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, Сім'я, батьки, поради астролога
В тему