Поради

Яким жінкам катастрофічно не щастить у коханні: астрологи назвали знаки Зодіаку

Яким жінкам катастрофічно не щастить у коханні: астрологи назвали знаки Зодіаку

Майже кожна жінка мріє знайти щастя в родині, але не у всіх це виходить. Астрологи з'ясували, що часом це залежить від знаку зодіаку.

Вони відзначили, що трьом представницям зодіакального кола частіше за інших не щастить у коханні.

Терези

Терези - один з самих жіночних знаків. Дівчата-Терези ніжні, вишукані і граціозні. Вони користуються увагою чоловіків, але багато сумніваються. Їм пропонують руку і серце, а вони все думають і вибирають. Саме тому Терези часто так і залишаються самотніми.

Водолій

Дами-Водолії дуже харизматичні, незалежні і волелюбні. У них безліч шанувальників, які їх носять на руках. Але вони не поспішають створювати сім'ю, іноді з упертості і небажання бути як усі. Зате, якщо знайдуть такого ж авантюриста, можуть знайти щастя в стосунках.

Козеріг

Амбітні і сильні жінки-Козероги часто відлякують чоловіків прагненням бути самостійними. У них не завжди можна розгледіти ніжну жіночу натуру. Вони навіть складають конкуренцію чоловікам, а це може відлякати потенційного партнера. Але якщо вже комусь вони і дозволять побачити тендітну дівчину під зовнішньою оболонкою сильної бізнесвумен, то цей щасливчик свого не упустить.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, кохання, жінки
В тему