Поради

Чому живіт у жінок – норма, а у чоловіків – ні

Чому живіт у жінок – норма, а у чоловіків – ні

Поки жінки прагнуть винищити кожен міліметр жиру на своєму тілі, чоловіки не соромляться збільшеної талії. Суспільство досі нав'язує стереотип про те, що битву за витонченою фігуру повинна вести лише частина населення.

Пояснюємо, наскільки це корисно і правильно з точки зору здоров'я, а не краси.

Живіт у чоловіків

Ожиріння впливає на здоров'я, в тому числі чоловіче, запорукою якого є нормальний рівень тестостерону. Якщо талія чоловіка більше 94 сантиметрів, пора звернутися до лікаря. Збільшенню жиру сприяє як неправильний спосіб життя, так і незбалансоване харчування.

Якщо чоловік все життя пив пиво і їв солону рибу, то швидше за все до сорока років його наздожене ожиріння, а разом з ним втома, знижені здібності, дратівливість і низьке лібідо.

Вважається, що до сорока років чоловік або досягає певного піку кар'єри і розслабляється, або він втрачає все і впадає в апатичний епізод. В обох випадках, дозвілля скрашує алкоголь, малорухливий спосіб життя і погане харчування. Тільки хтось їсть копченості, а хтось сухомятку.

Живіт у жінок

Безумовно, ожиріння буває і у жінок. Однак постійні тренування і дієти можуть привести до сумних наслідків. Нестачу калорій організм сприймає як загрозу існуванню. У таких випадках в першу чергу «відключається» репродуктивна функція.

Затяжний дефіцит калорій - найпростіший шлях до ановуляції і неможливості зачати дитину. Тому замість дієт з дефіцитом калорій варто скласти повноцінний раціон, якому присутні білки, жири і вуглеводи в достатній кількості.

Невеликий животик на тілі жінки - абсолютно природний, тому стежити за своїм здоров'ям, звичайно, треба, але без фанатизму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: схуднення, Здоров'я, здоровий спосіб життя, чоловіки, жінки
В тему