Поради

Що заважає Водоліям навчитися прощати

Що заважає Водоліям навчитися прощати

Водолій може здаватися одним з найбільш приязних і веселих знаків. Адже вони такі легкі на підйом, навколо них завжди відбувається багато цікавих подій, вони в центрі веселощів і розваг. Здається, що злість і Водолій несумісні. Але це далеко не так.

Дає відсіч несправедливості

Водолій дуже чутливий. І особливо чутливий до ситуацій, де страждають люди. Тут Водолій готовий стати на стежку війни і з властивою йому діяльної енергією почати трощити все на своєму шляху, планомірно знищуючи суперника.

Чаша терпіння переповниться

Для того, хто Водолія образив, це зазвичай відбувається раптово - Водолій буде досить довго терпіти, виправдовувати, давати другі шанси людині. Але одного разу кредит довіри буде вичерпаний, прорахувати цей термін неможливо, просто в якийсь момент чаша терпіння Водолія переповнюється.

Потворні скандали представники цього знака влаштовують досить рідко, їх перша реакція - втеча, обрив зв'язків - часто без прояснення ситуацій. Точніше, їх опоненту здається, що не сталося нічого страшного, просто чергове непорозуміння, але Водолій всередині для себе вже все вирішив і «викреслив» людини зі свого близького кола і списку друзів.

Не дасть сісти собі на шию

Якщо конфлікт пов'язаний з використанням Водолія (його бажання допомогти деякі плутають з м'якістю і просто сідають на шию), то скандал цілком можливий - з криками, образами і метаннями речей.

Широкі зв'язки і знайомства Водолія так само будуть задіяні для помсти, а точніше, відновлення справедливості. Нічого особистого - він просто буде ділитися з усіма «наболілим» і це призведе до того, що його кривдник почне ловити на собі косі погляди, відмови в проханнях і кількість запрошень на загальні тусовки різко зменшиться. Може дійти і до виключення з соціального кола і навіть звільнення - хто знає, з ким ще він поділиться своєю незгодою з ситуацією.

 Тому варто гарненько подумати, перш ніж образити Водолія - він вміє постояти за себе, хоча на перший погляд і не справляє такого враження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, цікаво знати
В тему