7 Серпня 2018
Новини

Козерогові зайнятися підслуховуванням, а Водолія прочитати шкільний підручник

Козерогові зайнятися підслуховуванням, а Водолія прочитати шкільний підручник

Гороскоп на вівторок, 7 серпня 2018, підкаже усім знакам зодіаку, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Вся енергія Овна ризикує піти в розмови, що відкривають перед ним таємниці Всесвіту. День схиляє до інтелектуальних бесід на найсерйозніші і абстрактні теми, на кшталт людської психіки, духовного розвитку, секретів світобудови, походження снігової людини ... Можливо, він зустріне людей, з якими зможе на ці теми всмак поговорити. Головне, літаючи в хмарах, не втратьте ґрунт під ногами.

У Тельцю прокинеться фінансист. Його мозок буде працювати чітко, жонглюючи цифрами і фактами. Якщо він присвятить день думкам, як поліпшити матеріальне становище, він спрямує у світ відмінний план, який допоможе йому непогано заробити. Втім, не менш ефективними виявляться проекти щодо того, як створити навколо себе атмосферу комфорту. Планування відпустки, ремонту, будь-яких великих покупок допоможе не помилитися.

Близнюки в усіх сферах життя, в тому числі і в спілкуванні, будуть спиратися на логіку, а не на почуття. Замість того щоб гадати, що діється в душах людей, вони захочуть дізнатися це точно за допомогою розмов або навіть питань в лоб. Втім, і самі Близнюки не будуть таїти від навколишніх свої думки і наміри, докладно пояснюючи, чого вони хочуть. Така практика виявиться ефективною: їм буде супроводжувати успіх.

Рак із задоволенням відчує себе гвинтиком в чужому механізмі - якщо тільки цей механізм добре налагоджений і не скрипить. Він буде здатний ефективно працювати в команді або під чиїмось керівництвом, головне, щоб він чітко знав, що робить і для чого. Тільки зрозумівши до кінця логіку процесу і свою в ньому роль, він буде готовий здійснювати те, що задумано іншими. Ну, а якщо оточуючі не вважають за потрібне присвячувати Рака в усі деталі, їм же гірше - доведеться все робити самим.

Гороскоп радить Леву зосередитися на створенні інтелектуальних зв'язків з людьми. Спочатку будь-яке спілкування будується за принципом симпатії-антипатії, однак для більш глибоких відносин одних лише симпатій мало, необхідно знайти спільні теми і інтереси. Саме до такого «просунутого» спілкування в сфері логіки, а не почуттів, день і схиляє Лева, закликаючи його вивести свої відносини з будь-ким на якісно новий рівень.

У вівторок для Діви запорука успішного справи - це план, що враховує найдрібніші деталі. Саме до побудови таких планів зірки гороскопу схиляють її, згідно з приказкою «Сім разів відміряй». Не важливо, про що йде мова - про велику подію в її житті, дієту, відпустку або вечірку. Спланувавши будь-яку дію заздалегідь, Діва прирече її на успіх.

У розмовах Терези раз у раз можуть проявляти неуважність або втрачати нитку розмови, і все через те, що співрозмовники будуть змушувати їх нудьгувати. Звичайні побутові теми або світські плітки набили оскому, а по-справжньому розумного співрозмовника треба знайти. Зірки радять вибратися куди-небудь, де у них є шанс зустрітися і поговорити з цікавими, знаючими людьми. Така бесіда необхідна, як ковток свіжого повітря.

Навіть якщо Скорпіон не надто любить інтелектуальні дискусії, він може зробити виняток з правил. Причому, чим запальнішою суперечка вийде, тим краще. В ідеалі Скорпіон хотів би зустрітися з противником, з яким його точки зору повністю протилежні, ну а якщо ні - готовий спровокувати співрозмовника на спір. Мета цього проста: він настільки впевнений у своїй інтелектуальній перевазі, що не проти продемонструвати його всім навколо.

Стрілець, вирішуючи будь-яке питання, буде схожий на стоногу, яку запитали, з якої ноги вона починає йти. Як сороконіжка, задумавшись, заплуталася в кінцівках, так і Стрілець ризикує заблукати в лабіринті власних думок. Що ж, поняття «думати» і «ускладнювати» знаходяться на різних полюсах. Перше завжди корисно, а от друге він готовий продемонструвати у всій красі, викликаючи невдоволення оточуючих.

Козерогові варто уважно слухати, що відбувається навколо: навколишні будуть говорити важливі речі. День надає шанс зібрати інформацію по якомусь питанню, почути цінну пораду або відмінну ідею. Надалі все це може стати йому в пригоді, тому сьогодні не варто відволікати увагу оточуючих на себе. Навпаки, будьте уважні самі: вчіться, слухайте, запам'ятовуйте.

Якщо Водолій захоче справити враження на оточуючих, його головним козирем повинен стати інтелект. Неважливо, про якого співрозмовника йдеться - про начальника, кохану людину, випадкового супутника або кращого друга - в будь-яких колах будуть затребувані теми, далекі від світської балаканини. Політика, економіка, філософія, математика - будь-які науки, які допоможуть Водолію блиснути розумом, йому рекомендується терміново освіжити в пам'яті, згадавши шкільні роки.

Риби будуть налаштовані третирувати своїх близьких, змушуючи їх займатися благоустроєм особистого простору: кухні, дачі, робочого кабінету ... Нічого не поробиш - їм в голову прийде маса блискучих ідей на цей рахунок, які зажадають свого втілення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему