Поради

Компанія Toyota пояснила, як вибрати автомобіль за знаком Зодіаку

Компанія Toyota пояснила, як вибрати автомобіль за знаком Зодіаку

Вибір транспортного засобу - справа індивідуальна. Одна людина воліє преміальні і розкішні автомобілі, а інша зробить вибір на користь дешевого транспорту.

Але якщо автомобіліст не може вибрати машину самостійно, він може піти за волею долі. Зовсім недавно автовиробник з Японії Toyota представив цікавий тест. Маркетологи його британського підрозділу вирішили спробувати себе в ролі астрологів. Тепер вони рекомендують всім бажаючим купувати автомобілі Toyota виключно у відповідності зі знаком зодіаку.

Для більшої зручності вони представили картинку з астрологічними символами і зображеннями відповідних автомобілів. В результаті, під кожен знак зодіаку передбачається певна модель. Для Водолія це Toyota Yaris Cross, для Риб Toyota Mirai, для Овна - Toyota GR 86, для Тельця - Toyota Corolla TS, для Близнюків - Toyota Argo.

Якщо ж майбутній автомобіліст за волею долі народився в знак Рака, йому варто придивитися до автомобіля Toyota Highlander. Для Левів маркетологи компанії Toyota підготували Toyota Yaris GR. Люди, яким пощастило народитися під знаком Діви, можуть сміливо купувати Toyota Hilux. Для Терезів підходить Toyota bZ4X, для Скорпіона - Toyota C-HR GR Sport, для Стрільця - Toyota Land Cruiser, для Козерога - Toyota RAV4 Plug-in.

Можна спробувати удачу і покластися на рішення гороскопу компанії Toyota.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: автомобіль, Авто, прогноз астрологів, поради астролога
В тему