Поради

Свистить, як дихає: ТОП-5 брехунів по гороскопу

Свистить, як дихає: ТОП-5 брехунів по гороскопу

Астрологи назвали п'ять представників зодіакального кола, які, за їхніми словами, найчастіше обманюють.

П'яте місце - Рак

Люди, народжені під цим знаком, є найбільш дивними брехунами гороскопу, оскільки говорять неправду вони регулярно, проте приказка «Повторення - мати навчання» в їхньому випадку не працює: рівень самої продуманої, розлогої і відрепетируваної брехні Раків знаходиться десь між легендою двієчника про собаку, яка з'їла реферат, і чесними очима цієї самої собаки.

Четверте місце - Терези

Люди, які з'явилися на світ під знаком Терезів, брешуть легко і без докорів сумління. При цьому роблять вони це без жодного злого наміру, а просто тому, що можуть.

Третє місце - Скорпіон

Бронза в рейтингу брехунів дістається Скорпіону, оскільки цей знак прийнято вважати королем маніпуляції і підступності. Скорпіони народжуються зі здатністю вводити в оману людей, незважаючи на їх стать, вік та досвід. При цьому всі навколо розуміють, що Скорпіони верховні брехуни, тому ніколи їм не вірять, навіть коли вони говорять правду.

Друге місце - Козеріг

Ці біороботи, позбавлені нормальних людських емоцій, випередили в умінні обманювати навіть Скорпіонів. Їх секрет полягає в тому, що для брехні вони не докладають жодних зусиль: чудова пам'ять, широкий кругозір, аналітичний склад розуму і артистизм роблять їх віртуозними брехунами.

Перше місце - Близнюки

Представники цього знака відносяться до правди з неабиякою часткою презирства. «Кому вона взагалі здалася, ця правда?» - вважають Близнюки і починають натхненно вплітати в неї брехню. Але зловити Близнюків на брехні - значить завдати серйозного удару по їхньому самолюбству.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, цікаво знати
В тему