Поради

Якими талантами природа наділила Левів

Якими талантами природа наділила Левів

Про Левів можна коротко написати: один суцільний талант.

Це знак дуже творчий, яскравий, вміє привернути увагу до всього, до чого торкається. І тут можна виділити п'ять пунктів:

  • Талант перший: артистизм. Леви неймовірні актори, не всім з яких дістався Оскар (але все попереду!). Вони вміло прикидаються, маніпулюють, драматизують так, що ви в житті не здогадаєтеся, яка ситуація насправді. Тому якщо ваша дитина Лев, то дайте їй можливість зіграти, виступити і, звичайно, не забудьте оплески і заслужений подаруночок.
  • Талант другий: ораторські здібності. Леви можуть підкорити і мовчки, однак у словесній формі це зробити набагато простіше. Їх мова дуже динамічна, потужна, вони знають, коли потрібно знизити тембр, а коли - підняти аж до крику. У поєднанні з першим пунктом це – ідеальні показники для того, щоб бути журналістом, викладачем, юристом і т.п.
  • Талант третій: вміння презентувати. Левом завідує Сонце - центр сонячної системи. Тому представники знака прекрасно вміють намацати і розкрити унікальність в собі, інших людях або речах і подати в кращому вигляді, щоб зацікавити оточуючих. Навіть якщо виявлена якість слабенька, нерозвинена, будьте впевнені: Леви зроблять з цього цукерку.
  • Талант четвертий: привабливість. Тут в принципі нічого додати, оскільки зважаючи на перші три пункти ви з великою долею ймовірності зачаруєтеся Левами.
  • Талант п'ятий: лідерські якості. Лев - цар звірів. Щедрий, благородний, добродушний, активний і сильний. За таким багато хто хоче піти і слідують по факту. Більш того, в знака сильна планета Плутон, яка відповідальна за маси людей. Таким чином, будь це 5-7 осіб серед друзів або колектив з десятків співробітників на роботі, Леви зададуть курс і поведуть за собою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога
В тему