Поради

ТОП-5 чоловіків, з якими найкраще у ліжку

ТОП-5 чоловіків, з якими найкраще у ліжку

На думку цілительки Джуни, потенціал чоловіка можна вичислити за знаком зодіаку.

Телець

Народжені під цим сузір'ям чоловіки, на думку Джуни, люблять все і вся тримати під тотальним контролем. Але така поведінка відрізняє чоловіків-Тельців не тільки на роботі, але і в ліжку. Тельці в інтимному житті справжні експерти.

Близнюки

Артистичні вигадники Близнюки завжди здатні надати сонячного світла навіть самому похмурому осінньому дню. Їх оптимістичність і бажання урізноманітнити своє життя плавно перетікає і в ліжко, де партнерку можуть чекати будь-які сюрпризи - від довгої театралізованої прелюдії до моментального вибуху почуттів з грубим зриванням одягу.

Лев

Представники цього знака намагаються на роботі бути в числі лідерів, намагаються, щоб їх любили друзі і домочадці. А вже їх підхід до своєї партнерки взагалі гідний окремої пісні. Навіть на залишку сил Леви все одно будуть доводити, що вони найкращі коханці.

Скорпіон

Скорпіони завжди приваблюють протилежну стать своєю загадковістю і таємничістю. Тим більше, тих, хто зуміє зазирнути до них в душу, чекає багато несподіваних відкриттів. Скорпіони не люблять грати на публіці. Але з партнеркою, до яких вони почнуть відчувати потяг, представники цього знаку поводяться вміють поводитися сміливо і розкуто.

Водолій

Водолії, як і Скорпіони, не великі любителі афішувати свої достоїнства. Але ті, хто зумів налагодити з ними контакт, швидко розуміють, наскільки вони вправні в любові. Просто поки одні на цю тему базікають і вихваляються любовними перемогами, Водолії просто перемагають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, секс, прогноз астрологів, поради астролога
В тему