Поради

Коли ви одружитеся, якщо сняться голуби

Коли ви одружитеся, якщо сняться голуби

Відповідно до сонника Міллера, бачити уві сні голубів і чути їх воркування - означає мир в сім'ї і радість народження дітей. Дівчині подібний сон обіцяє швидкий і радісний шлюбний союз.

Приснився голуб

Сон, в якому голуби є чиєюсь здобиччю або ви самі на них полюєте, - свідчення того, що жорстокість вашої натури проявиться і в ваших ділових відносинах і, одночасно, сон застереже вас від низьких і підступних утіх.

Бачити уві сні голубів, що летять, означає, що вам не треба побоюватися непорозумінь, а також можливі звістки від далекого друга.

Чути голос самотнього голуба - передвіщає нещастя, те ж обіцяє і бачення мертвого голуба.

Побачити уві сні голуба

  • За сонником тварин, символізує дух життя, душу, перехід від одного стану до іншого, дух світла, непорочність (але в деяких традиціях - символ хтивості), невинність, ніжність і спокій. Голуба присвячують Великим Матерям і Цариці Небесній. Тоді він означає жіночність і материнство.
  • Дві голубки часто супроводжують Богиню-Мати - Голубка з оливковою гілкою - символ миру і оновлення життя. Крім того, вона є емблемою Афіни. Голуби, що п'ють з кубка, означають Духа, що п'є воду життя. Священні голуби асоціюються з похоронними культами.
  • У китайців голуб символізує довголіття, вірність, впорядкованість, синівську і дочірню повагу, весну, хтивість і асоціюється також з Матір'ю-Землею.
  • У християнстві - символ Святого Духа, чистоти, натхненної думки, світу, Хрещення, Доброї Новини, води творіння. Сім голубів символізують сім дарів Духа, зграя голубів - віруючих, голубка з оливковою гілкою - світ, прощення і спасіння. Подібно до того, як голубка з Ноєвого Ковчега принесла оливкову гілку на знак миру між Богом і людиною і не знайшла місця ніде, крім ковчега, також і християнин не знаходить порятунку ніде, крім церкви. Голуб з пальмовою гілкою означає перемогу над смертю.
  • Біла голубка - символ врятованої душі, що пройшла очищення, як антитеза чорному ворону гріха. Голуби на лозі символізують віруючих, які знайшли спасіння у Христі. Пара голубів уособлює сімейне щастя і любов.
  • Голуб є емблемою Лицарів Грааля і святих Бенедикта, Григорія. У єгиптян символізує невинність. Голуб з'являється на гілках Дерева Життя з його плодом і посудиною, наповненою водами життя.
  • У греко-римській культурі символізує любов і оновлення життя і є атрибутом Зевса, який був вигодуваний голубами. Голуб з оливковою гілкою є емблемою Афіни, як символ оновлення життя; присвячений Адонісу і Вакху, як первісток любові, і Венері, як символ хтивості. Голуб із зіркою - емблема Венери Мілетської.
  • У євреїв білі голуби, як символ чистоти, приносилися в жертву при виконанні обряду очищення в храмі. Голуб - символ Ізраїлю. У Старому Завіті голуб означає простоту, нешкідливість, невинність, лагідність, щирість, інкубацію і уособлює душу померлого.
  • В індуїзмі у бога мертвих Ями сови і голуби грають роль посланців.
  • В ісламі Три Святих Діви позначаються трьома колонами, на яких сидять голуби.
  • У японській культурі голуб символізує довголіття і повагу, присвячений богу війни Хачіману, але голубка, що несе меч, сповіщає про кінець війни.

Значення сну про голуба

За сонником Фрейда, голуб у сні говорить про те, що в реальному житті у вас склалися теплі і дружні відносини з особливою протилежної статі. Платонічні відносини з вами цілком влаштовують її, і вона задовольняється ними. Ви ж дивитеся на неї виключно як на предмет свого бажання і були б не проти зайнятися з нею сексом. Якщо не хочете втратити спілкування з нею, наберіться терпіння і чекайте. Час покаже, хто з вас правий.

Наснилися голуби

Згідно із сонником Хассе, до чого сняться голуби?

  • Сонник Хассе говорить, що якщо уві сні людина бачить голубів, і ці голуби на даху - то ви отримаєте добрі вісті;
  • якщо голуби літають - то вас чекає велика радість;
  • вбивати уві сні голубів - є небезпека втратити вірного друга;
  • їсти голубів уві сні - то це до тривог в сім'ї;
  • годувати голубів уві сні - зробите добру справу;
  • побачити уві сні голубів, що цілуються - до отримання ласки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, Весілля, поради астролога, прогноз астрологів
В тему