Поради

Чому на вас чекає печаль, коли сниться абрикос

Чому на вас чекає печаль, коли сниться абрикос

Згідно із сонником Міллера, абрикосові сади в ваших снах означають, що ваше майбутнє, хоча і представляється вам в рожевих тонах, все ж містить приховану печаль.

Приснився абрикос

Їсти уві сні абрикоси – означає наближення неприємних подій. Якщо інші їдять їх, то ваше оточення в реальному житті не буде відповідати вашим схильностям. Друг скаже так: «Абрикоси означають, що ви марнуєте час на дрібниці».

Абрикос уві сні

За сонником рослин, оскільки абрикос самозапильна рослина, він символізує андрогенность, або з'єднання Інь-ян.

У китайській традиції означає смерть або боязкість.

До чого сниться абрикос

Відповідно до сонника Цвєткова, їсти абрикоси – спокій, радість (для жінки).

Значення сну про абрикос

  • Згідно із сонником Фрейда, якщо вам приснилося, що ви їли плоди абрикоса, значить, ваші інтимні відносини знаходяться в тій стадії розвитку, коли ви тільки-тільки пізнаєте один одного і отримуєте від цього велике задоволення. Ви поки перебуваєте напередодні дива - і тому майбутнє представляється вам прекрасним.
  • Зривати уві сні абрикос – для чоловіка подібний сон означає, що він зустрінеться з наївною і зовсім недосвідченою партнеркою, від сексу з якою отримає, втім, масу позитивних емоцій і задоволення. Якщо такий сон приснився жінці, він обіцяє любовну пригоду, яка не буде мати продовження. Її безперспективність ви усвідомлюєте відразу ж.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, цікаво знати, прогноз астрологів, поради астролога
В тему