Поради

Три ознаки, що ваш коханий зраджує

Три ознаки, що ваш коханий зраджує

У будь-яких, навіть самих міцних відносинах, може наступити випробування зрадою, проте далеко не кожна жінка може розпізнати обман з боку свого чоловіка. І все ж це цілком реально.

Ось три моменти, на які варто звернути увагу, якщо ви починаєте щось підозрювати.

Він перестає вам довіряти

Так, так - не ви, а ваш партнер перестає ставитися до вас з довірою. Буває так, що у пар спільний доступ до поштової скриньки і немає ніяких проблем з тим, щоб використовувати телефон другої половинки. Якщо це ваша ситуація, зверніть увагу, якщо партнер поміняв паролі і намагається не дозволяти вам користуватися його телефоном. Коли чоловік не готовий пояснити причину таких змін, варто задуматися, що сталося і чи не замішана в цьому жінка.

Він раптово дивує вас в ліжку

Як правило, цей спосіб працює в парах, де підхід до сексу практично ніколи не змінюється, а якщо ви і вирішите спробувати щось нове, то, як правило, ініціатором стаєте ви, а не ваш партнер. Бути пильними варто, якщо чоловік раптом пропонує вам спробувати кілька нових поз, причому не найпростіших до виконання. Крім того, дзвіночком може послужити критика на вашу адресу, наприклад, через відсутність інтимної зачіски або ж недоліків на тілі, хоча раніше партнер ставився до цього байдуже.

Жіночий запах

Здається, що всі історії, в яких жінки розповідають про незриму присутність суперниці, прикрашені, хоча насправді це далеко не міф. Жіночий запах не сплутає ні одна жінка. Чоловіки часто підозрюють про це, а тому намагаються якомога швидше змити його. Ваш партнер може видати себе тим, що в першу чергу після повернення додому він відправляється в душ. У такій ситуації жінці варто бути трохи уважніше і пошукати сліди чужої присутності на одязі чоловіка, наприклад, на темному одязі прекрасно затримується волосся, від якого не так просто позбутися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, кохання, стосунки
В тему